Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας και ενημερωθείτε για τη βλάβη του οχήματός σας με την υπηρεσία Video Check της Ford

Οι ψηφιακές τεχνολογίες μας προσφέρουν απλόχερα σε όλους, πρωτόγνωρες ανέσεις και ευκολίες μέσα από την οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου, ενός tablet ή του ηλεκτρονικού μας υπολογιστή.

Μία από τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες που πραγματικά είναι χρήσιμη εισήγαγε η Ford Ελλάς. Η  καινοτόμος υπηρεσία ονομάζεται Video Check. Λειτουργεί με απόλυτα διαφανή τρόπο και ενημερώνει για την ακριβή κατάσταση υγείας του αυτοκινήτου σας.

Ας δούμε ποια είναι τα οφέλη αυτής της Video Check υπηρεσίας . Η υπηρεσία Video Check της Ford προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν από «πρώτο χέρι» και με κάθε λεπτομέρεια για την ακριβή κατάσταση του αυτοκινήτου τους, όπου και αν βρίσκονται. Με τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του Δικτύου Ford αποστέλλουν στους πελάτες ένα μαγνητοσκοπημένο video ώστε να μπορούν να έχουν μια πλήρη και σαφή εικόνα για το αυτοκίνητό τους.

Στη συνέχεια οι πελάτες λαμβάνουν μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας Video Check της Ford μια ηλεκτρονική αναφορά που αποτυπώνει με ένα απλό σύστημα τριών χρωμάτων την κατάσταση υγείας του οχήματος, καθώς και μια προσφορά για τυχόν επισκευές στα σημεία που χρειάζεται. Έτσι, μπορείτε να αποφασίσετε με σιγουριά για τις επισκευές που επιθυμείτε να γίνουν, αλλά και να γνωρίζετε με ακρίβεια και απόλυτη διαφάνεια τη χρέωση για αυτές.

Το σύστημα ενημέρωσης των πελατών για την κατάσταση υγείας του αυτοκινήτου που υιοθετείται με την υπηρεσία Video Check πραγματοποιείται μέσω των σημάνσεων «κόκκινο», «κίτρινο» και «πράσινο».

Η ένδειξη «κόκκινο» σημαίνει ότι το όχημά σας χρειάζεται άμεση ενέργεια διευθέτησης καθώς είναι πολύ πιθανό να μην είναι ασφαλές για οδήγηση. Αν και μπορεί να μην είναι αναγκαία η άμεση αποκατάσταση.

Η σήμανση «κίτρινο» υποδεικνύει στον πελάτη ζητήματα στο αυτοκίνητό του που χρειάζεται να διευθετηθούν ώστε σε βάθος χρόνου να απολαμβάνει σημαντική εξοικονόμηση τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα.

Η επισήμανση «πράσινο» σημαίνει ότι το όχημά σας δεν χρειάζεται καμία απολύτως διευθέτηση, επισκευή ή αποκατάσταση έως και την επόμενη προγραμματισμένη συντήρησή του.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία Video Check διατίθεται στη χώρα μας στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Ford που συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα.

 

 

Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας και ενημερωθείτε για τη βλάβη του οχήματός σας με την υπηρεσία Video Check της Ford gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: