Ουκρανία: "Με στρατόπεδα συγκέντρωσης και στείρωση κινδυνεύουν οι αντίπαλοι της εισβολής" λέει Ρώσος σκηνοθέτης

«Για όσους αντιτίθενται στο γράμμα “Z” δεν θα υπάρχει κανένα έλεος» προειδοποίησε ο Κάρεν Σακναζάροφ στο ρωσικό κανάλι «Russia 1»

«Για όσους αντιτίθενται στο γράμμα “Z” — σύμβολο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία— δεν θα υπάρχει κανένα έλεος». Με τα λόγια αυτά, διάσημος Ρώσος σκηνοθέτης και ένθερμος υποστηρικτής του Ρώσου προέδρου απειλεί όλους όσοι τάσσονται ενάντια στον πόλεμο του Πούτιν επισημαίνοντας ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με σκληρές τιμωρίες, όπως «στρατόπεδα συγκέντρωσης και στείρωση».

Σε δηλώσεις του στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Russia 1», ο Κάρεν Σακναζάροφ υποστηρίζει ότι, όσοι διαφωνούν με τη ρωσική εισβολή, θα πρέπει να τοποθετηθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και να υποβληθούν σε στείρωση.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», ο διακεκριμένος σκηνοθέτης, που είναι συχνά καλεσμένος στη ρωσική κρατική τηλεόραση, είπε χαρακτηριστικά: «Οι αντίπαλοι του γράμματος “Ζ” πρέπει να καταλάβουν ότι αν βασίζονται στο έλεος, όχι, δεν θα υπάρχει έλεος για αυτούς», υποστήριξε ο Σακναζάροφ, επικεφαλής του κρατικού κινηματογραφικού στούντιο «Mosfilm», σε συνέντευξή του στο κρατικό ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι «Russia 1». Λίγες ώρες αργότερα, ο Σακναζάροφ ισχυρίστηκε ότι τα σχόλιά του απομονώθηκαν από το γενικότερο πλαίσιό τους…

Με ανάλογο τόνο με αυτόν του Ρώσου κινηματογραφιστή, ο Πούτιν παρομοίασε πρόσφατα τα στελέχη της αντιπολίτευσης με «σκνίπες» και «προδότες» που προσπαθούν να αποδυναμώσουν τη χώρα κατ’ εντολή της Δύσης. Ο Ρώσος πρόεδρος κάλεσε την κοινωνία να «καθαριστεί» από την αντιπολίτευση…

«Ο ρωσικός λαός θα ξεχωρίζει πάντα τους αληθινούς πατριώτες από τα αποβράσματα και τους προδότες και απλώς θα τους φτύνει σαν μια σκνίπα που πέταξε κατά λάθος στο στόμα τους», είχε πει ο Πούτιν τον Μάρτιο.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: