Ολοκληρώθηκε το XTERRA Greece με την υποστήριξη της Jeep

Χρυσός χορηγός για το 2024 στο XTERRA Greece που έγινε στη Βουλιαγμένη ήταν η Jeep. Με ένα αμιγώς ηλεκτρικό Avenger, ένα 48V υβριδικό Renegade και ένα Plug-in Hybrid Compass, η Jeep  υποστήριξε την μοναδική διοργάνωση off-road τριάθλου που γίνεται στην Ελλάδα με επίκεντρο την πλαζ της Βουλιαγμένης, αναδεικνύοντας την ομορφιά πίσω από την αθλητική δραστηριότητα στη φύση.

Έχοντας πλέον φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο ως διοργάνωση, το XTERRA Greece έχει καθιερωθεί στο παγκόσμιο στερέωμα του off road τριάθλου.

Για το 2024 ο αγώνας της χώρας μας αποτέλεσε τον έναν από τους εφτά σε ολόκληρο τον κόσμο που συνθέτουν το World Cup. Γι’ αυτό και οι κορυφαίοι αθλητές του off-road τριάθλου παγκοσμίως έδωσαν το παρόν προκειμένου να κολυμπήσουν στη θάλασσα και να κάνουν mountain bike και ορεινό τρέξιμο στις νότιες πλαγιές του Υμηττού. Πλαισιώθηκαν δε από πολλούς τριαθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων, οι οποίοι συμμετείχαν στην πλήρη και την sprint απόσταση του τριάθλου καθώς και στις αντίστοιχες αποστάσεις του Aquathlon (κολύμπι, τρέξιμο).

Οι θεατές και οι επισκέπτες θαύμασαν όχι μόνο τους αθλητές αλλά και τα εντυπωσιακά Jeep που βρίσκονταν στο φυσικό τους περιβάλλον. Το μικρότερο Avenger που διατίθεται ως αμιγώς ηλεκτρικό, ως υβριδικό αλλά και με κινητήρα βενζίνης με τιμή από €23.990 κέρδισε το πιο νεανικό κοινό, ενώ το Renegade ξεχώρισε για το σκληροτράχηλο χαρακτήρα του.

Tο Compass μαγνήτισε εκείνους που αναζητούν το ιδανικό οικογενειακό SUV με κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες ή το τέλειο εταιρικό αυτοκίνητο, χωρίς να επιβαρύνονται με φόρο για τη χρήση του χάρη στο ισχυρό Plug-in υβριδικό σύστημα των 240 HP.

H Jeep θα συνεχίσει να στηρίζει και την επόμενη χρονιά αυτή την ξεχωριστή αθλητική γιορτή.

 

Ολοκληρώθηκε το XTERRA Greece με την υποστήριξη της Jeep gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: