Όλα τα μοντέλα CITROΕN συμμετέχουν στο φετινό “Black Friday” με προνομιακές τιμές

Αν έχετε σκοπό να αγοράσετε καινούργιο αυτοκίνητο, η Citroen μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, σας δίνει ένα καλό κίνητρο να προχωρήστε στο σχέδιό σας χωρίς να προβληματισθείτε. Και αυτό γιατί οι προσφορές δεν αφορούν μόνο κάποια μοντέλα αλλά όλα όσα εισάγει στη χώρα μας η Citroen Ελλάς.

H Citroёn συμμετέχει φέτος στον εμπορικό θεσμό Black Friday με δελεαστικές προσφορές σε όλα τα μοντέλα της έτσι ώστε να διευκολύνει τους υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν υο μοντέλο που επιθυμούν.

Στις προτάσεις Black Friday της Citroën συμπεριλαμβάνονται όλα τα best seller της μάρκας Citroën C3, Citroën C3 Aircross & Citroën C5 Aircross όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της, σε όλες τις εκδόσεις (αμιγώς ηλεκτρικές, Plug in hybrid, βενζίνης και πετρελαίου).

Τα μοντέλα της γαλλικής φίρμας έχουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης, πλήρως εξοπλισμένες εκδόσεις, μοναδική σχέση «value for money», ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης και  πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας.

Μην παραλείψετε να ενημερωθείτε για το ξεχωριστό Ami, το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης αλλά και τα επαγγελματικά οχήματα, τα περισσότερα από τα οποία διατίθενται σε ηλεκτρικές ή Plug In υβριδικές εκδόσεις.

Τέλος η ελληνική εταιρία προσφέρει πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και πέντε χρόνια οδική βοήθεια. Σε συνδυασμό με τις προνομιακές τιμές απόκτησής τους, σίγουρα οι προσφορές του φετινού θεσμού «Black Friday” δεν περνούν απαρατήρητες.

Η Citroën είναι παρούσα σε 101 χώρες και διαθέτει ένα δίκτυο 6.200 σημείων πώλησης και εξυπηρέτησης σε όλο τον κόσμο.

 

 

Όλα τα μοντέλα CITROΕN συμμετέχουν στο φετινό “Black Friday” με προνομιακές τιμές gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: