Οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου επέλεξαν για τις μετακινήσεις τους τα Audi

H συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Κοινοβουλίου καθώς και πολλών αρχηγών κομμάτων επέλεξαν για τις μετακινήσεις τους τα premium μοντέλα της Audi που διακρίνονται για την ποιότητα, την τεχνολογία, την ασφάλεια και την πρωτοπορία.

H Audi έχει ισχυρή εταιρική ευθύνη για το περιβάλλον και την κοινωνία ενώ στόχο έχει στην παροχή premium κινητικότητας με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα.

Το όραμα της Audi είναι η διαμόρφωση premium κινητικότητας με τρόπο που να είναι τόσο εφικτή όσο και βιώσιμη, από τη στιγμή της αγοράς του αυτοκινήτου μέχρι τη φάση της ιδιοκτησίας και της χρήσης του και μέχρι τη μεταπώλησή του ενώ εργάζεται για την εισαγωγή περίπου 30 ηλεκτροκίνητων μοντέλων στην αγορά μέχρι το 2025.

Στόχος της μάρκας να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά περίπου 30% σε μόλις πέντε χρόνια ενώ παράλληλα δεσμεύεται να είναι ουδέτερη ως προς τον άνθρακα μέχρι το 2050. Επιπλέον, όλες οι εγκαταστάσεις της Audi επιδιώκουν φιλόδοξους στόχους και μειώνουν σταδιακά τις περιβαλλοντικά σημαντικές τιμές για τους δείκτες KPIs των εκπομπών CO₂, της ενέργειας, του γλυκού νερού, των οργανικών διαλυτών και των αποβλήτων.

Μέχρι το 2025, ο στόχος είναι να επιτευχθούν καθαρές μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα για όλα τα εργοστάσια της Audi.

Οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου επέλεξαν για τις μετακινήσεις τους τα Audi gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: