Οι πρώτες φωτογραφίες του πρωτότυπου 508 Peugeot Sport Engineered

Μπορεί ο κορονοϊός να μας έκλεισε στα σπίτια μας ωστόσο μπορούμε να μαθαίνουμε  τις εξελίξεις  στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Peugeot έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου παραγωγής – του 508 Peugeot Sport Engineered. Είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής, μια υβριδική έκδοση υψηλής απόδοσης 400 ίππων.

Πολλές πληροφορίες  για το plug-in hybrid αυτοκίνητο δεν έχουν δοθεί από το γαλλικό στρατόπεδο. Ήταν προγραμματισμένο να παρουσιασθεί στις αρχές Μαρτίου στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης. Στο 508 Hybrid  έχουν γίνει πολλές αλλαγές στον σχεδιασμό και στις επιδόσεις από τα αρχικά σχέδια.

Από τις φωτογραφίες  και μόνο παρατηρούμε τους  σπορ προφυλακτήρες, τις ποδιές στα μαρσπιέ , τη μαύρη μάσκα και  το σπόιλερ εμπρός . Οι απολήξεις της εξάτμισης είναι στρογγυλές. Φοράει ζάντες 20 ιντσών και λάστιχα 245/35.

Λογικά ο κινητήρας που «κρύβει»  κάτω  από το καπό του είναι ένας  κινητήρας   1.6 cc PureTech 200 ίππων που συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες για τους εμπρός και πίσω τροχούς και η απόδοση φτάνει  τους 400 ίππους. Οι ηλεκτροκινητήρες υποστηρίζονται από μια μπαταρία 11,8 kWh, μέσω της οποίας το αυτοκίνητο μπορεί να διανύσει έως 50 χλμ. μόνο με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Οι Γάλλοι έχουν πει μόνο ότι το αυτοκίνητο θα αποδίδει 400 ίππους και θα έχει τελική 250 χιλιόμετρα.

Θα περιμένουμε – ελπίζουμε άμεσα- να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το γαλλικό λιοντάρι.

Οι πρώτες φωτογραφίες του πρωτότυπου 508 Peugeot Sport Engineered gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: