Οι νικητές του Champions League 2019-2020 οδηγούν Audi e-tron

Η Μπάγερν Μονάχου γίνεται η πρώτη ομάδα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα που οι παίκτες της κινούνται με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Η  Audi  φρόντισε και έκλεισε νέα συμφωνία για τους ποδοσφαιριστές της  Μπάγερν Μονάχου. Έτσι  η FC Bayern München γίνεται ο πρώτος διεθνής ποδοσφαιρικός σύλλογος  που οι παίκτες του οδηγούν αυτκίνητα με  ηλεκτρική ενέργεια.


O Hildegard Wortmann (Member of the Board of Management of AUDI AG for Sales and Marketing), Karl-Heinz Rummenigge (Chairman of the Executive Board of FC Bayern München AG)

Leroy Sané, Serge Gnabry, Joshua Kimmich

Τα αστέρια του νικητή του τελικού του Champions League, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του τροπαίου, παρέλαβαν τα Audi e-tron τους στο Μόναχο και εισήλθαν στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Η Audi έχει ήδη εγκαταστήσει τα σημεία φόρτισης για τον ηλεκτρικό στόλο στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν, ενώ σύντομα δεκάδες αντίστοιχα σημεία – διαθέσιμα για χρήση και από τους φίλαθλους – θα τοποθετηθούν πέριξ του γηπέδου στο οποίο αγωνίζεται ο βαυαρικός σύλλογος.

Τον Ιανουάριο που μας πέρασε, η Audi και η FC Bayern München είχαν παρατείνει τη συνεργασία τους μέχρι το 2029, πριν καν τη λήξη της προηγούμενης συμφωνίας. Μεταξύ άλλων, η ατζέντα περιλαμβάνει τη στρατηγική συνεργασία σε καινοτόμες ιδέες marketing και εξηλεκτρισμό του συλλόγου.

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος του Μονάχου μειώνει την κατανάλωση του στόλου αυτοκινήτων του σε λιγότερο από 95 γρμ. CO2/χλμ. και, συνεπώς, συμβάλλει σημαντικά στην αειφορία.

 

Οι νικητές του Champions League 2019-2020 οδηγούν Audi e-tron gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: