Οι καλεσμένοι στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στις 24:00, στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τον Θεόδωρο Παπακώστα. Ο αγαπημένος αρχαιολόγος αντιστρέφει τους ρόλους και κάνει ερωτήσεις γνώσεων στον Γρηγόρη με φοβερό ιστορικό ενδιαφέρον.

Πώς έδινε σωστούς χρησμούς το Μαντείο των Δελφών; Πώς βρέθηκε ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων; Ποια ήταν η Ελένη Τοσίτσα, η αναλφάβητη ευεργέτιδα της Ελλάδας; Πώς τα «κάκαλα» ξόρκιζαν το κακό μάτι στην αρχαία Ελλάδα;

Τέλος, ο Archaeostoryteller παρουσιάζει το πρώτο  βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά «Η Αρχαιότητα είναι Παιχνιδάκι», που αλλάζει την αντίληψη που έχουμε για τα activity books. 
Στην παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Πέτρος Γαϊτάνος. Ο αγαπημένος τραγουδιστής δηλώνει έτοιμος να κάνει διαφορετικά πράγματα και παραδέχεται πως η πίστη του στον Θεό τον έκανε να παρασυρθεί και να ασχοληθεί περισσότερο με την εκκλησιαστική μουσική.
Πώς είναι η καθημερινότητά του; Γιατί αποφάσισε να ταξιδέψει μόνος του οδικώς σε 11 χώρες της Ευρώπης; Πότε ήταν η τελευταία φορά που εργάστηκε σε νυχτερινό κέντρο; Γιατί θεωρεί πως στην Eurovision υπάρχει μια «δαιμονική» κατάσταση και πολλές σeξουαλικές εμφανίσεις;
Τέλος, μιλάει για το τραγούδι του «Το Μήλο», που έχει γίνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία στην Αλβανία και το τραγουδάει ζωντανά στο στούντιο ακαπέλα.

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00, στον ΑΝΤ1.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: