Οι γuμνές φωτογραφίες της Μελάνια φέρνουν μια ταραχώδη εβδομάδα στον Τράμπ

O Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να έχει μια ταραχώδη εβδομάδα μετά τη δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών της συζύγου του Μελάνια από τη New York Post.

Η συντηρητική εφημερίδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικές φωτογραφίες του πρώην μοντέλου που τραβήχτηκαν από τον Γάλλο φωτογράφο Ale Basseville στο Μανχάταν το 1995.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τη Μελάνια Κνάους να προσπαθεί να κρύψει με τα χέρια της τα απόκρυφά της σημεία, ενώ σε μία σειρά από άλλες φωτογραφίες έχει στο πλευρό της το μοντέλο Έμμα Έρικσον.

Ορισμένες από τις φωτογραφίες είχαν δημοσιευθεί στο γαλλικό περιοδικό MAX το 1996, ενώ άλλες, δεν είχαν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας μέχρι που τις απέκτησε αποκλειστικά η New York Post.

«Η Μελάνια ήταν υπέροχη και φανταστική προσωπικότητα, ήταν πολύ ευγενής μαζί μου», είπε ο φωτογράφος Alé de Basseville ο άνθρωπος που τράβηξε τις τολμηρές πόζες τονίζοντας ότι το τότε νεαρό μοντέλο δεν ένιωσε ούτε μία στιγμή άβολα, αλλά αντίθετα επέδειξε απόλυτο επαγγελματισμό. «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να δείχνεις την ομορφιά και την ελευθερία της γυναίκας και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτές τις φωτογραφίες επειδή εξυμνούν την ομορφιά της Μελάνια», πρόσθεσε.

Για τις φωτογραφίες ρωτήθηκε και ο Ντόναλντ Τραμπ. «Η Μελάνια ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα και έκανε πολλές φωτογραφίσεις, συμπεριλαμβανόμενων πολλών εξώφυλλων για σημαντικά περιοδικά. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε για ένα ευρωπαϊκό περιοδικό, πριν γνωρίσω την Μελάνια. Στην Ευρώπη, φωτογραφίες όπως αυτή είναι πολύ της μόδας και συνηθισμένες», δήλωσε ο Τραμπ που γνώρισε τη Μελάνια το 1998 και την παντρεύτηκε το 2005 στην εφημερίδα.

media

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: