Οι άντρες μας εξομολογήθηκαν: Τρία πράγματα που μας εκνευρίζουν στην εξωτερική σου εμφάνιση

Τα αγόρια του Ratpack είναι εδώ ξανά για εμάς. Τους ρωτήσαμε τι δε θέλουν να βλέπουν σε εμάς, τι τους εκνευρίζει και ιδού τι μας απάντησαν. Ειλικρινείς πέρα για πέρα.

Γιατί ψεύτικες βλεφαρίδες;

Δεν με νοιάζει αν είναι της μόδας, δεν με νοιάζει αν τις φοράει η , δεν με νοιάζει γενικά. Σε κάνει να μοιάζεις με πλαστική κούκλα. Είναι αηδιαστικές. Είχα δει κάποτε μία από αυτές να ξεκολλάνε και να πέφτουν στο ποτό μίας τύπισσας που έπινε ποτό δίπλα μου. Δεν το ξεχνάς αυτό. Νομίζεις ότι κάνεις socializing με λεπρό τον 5ο αιώνα π.Χ. Άστα τα ματάκια σου ήσυχα ματάκια μου. Κράτα τις βλεφαρίδες αυτές για τις φωτογραφίες στο – αν αντέξει και αυτό.

Φρόνιμα με το

Άλλο κάνεις το κάτι παραπάνω, άλλο μεταμορφώνεσαι. Άλλο κάνεις το μαγουλάκι λίγο πιο ρόδινο απ’ ότι είναι και άλλο να πετάς πάνω την και τα Γιάννενα. Άλλο βάφομαι, άλλο βγαίνω έξω και στην πρώτη καταλήγω πίνακας του Νταλί. Ε το τελευταίο δεν το θέλουμε, έχουμε έργα του Νταλί μπόλικα. Φρόνιμα με το βάψιμο γιατί μετά αναρωτιέσαι γιατί εξαφανιζόμαστε. Υπάρχει πάντα λόγος και αν είναι να ξεπερνάς τον κλόουν στο It, καλύτερα μόνοι μας – κυριολεκτικά.

εσύ;

Καλά τα τατουάζ και ωραία πάνω σου. Όταν είναι διακριτικά όμως. Αν έχεις φτάσει στο σημείο να ξεκινάς τα μανίκια και να γεμίζεις παντού, δύο σενάρια παίζουν: είτε είσαι ο Michael Scofield σε σώμα άντρα, είτε αρχηγός συμμορίας και πρέπει να σου πληρώνω προστασία. Το τατουάζ πρέπει να είναι πρώτα για σένα και μετά για τους άλλους. Μην γεμίζεις, λοιπόν, κάθε ίντσα του δέρματός σου. Φρόνιμα.

Queen.gr - sxeseis

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: