Ο σάλος με την πανελίστρια Βίζiτα…το παρελθόν της και η μεγαλομανία της!..Διαβάστε επίσης γιατί τρέμει κορυφαία παρουσιάστρια με τη σύλληψη της!!!

Ο σάλος με την πανελίστρια Βίζiτα…το παρελθόν της και η μεγαλομανία της!..Διαβάστε επίσης γιατί τρέμει κορυφαία παρουσιάστρια με τη σύλληψη της!!!Η αποκάλυψη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για την πανελίστρια που συνελήφθη να κάνει..
βiζιτες μπορεί να ήταν μεγάλη αλλά ουσιαστικά ήταν μια ακόμη σταγόνα στη του εύκολου κέρδους.

Μια βροχή που έχει κατακλύσει την πιάτσα της-και καλά-ομορφιάς. Εκεί που οι περισσότερες μοντέλες έχουν στραφεί το τελευταίο διάστημα για να συντηρηθούν. Η ταρίφα τους τελευταίους μήνες έχει πέσει. Οι «λαγοί» έχουν περιοριστεί και επιλέγουν στέκια εκτός συνόρων για να περάσουν καλά και με λιγότερα . Αυτή είναι η μια άκρη του νομίσματος.

Υπάρχει και η δεύτερη.

Στην Γη της Επαγγελίας. Στο Ντουμπάι. Εκεί τα φράγκα είναι πολύ περισσότερα καθώς οι Άραβες πελάτες έχουν αδυναμία σε αυτό που δεν έχουν. Τι; Το Ξανθό. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει «στηθεί» και γραφείο με μπροστινό έναν ψευτοmanager που το παίζει παράγοντας και προωθεί Ρωσιδούλες και καλά τραγουδίστριες και χορεύτριες στη μεγάλη μπίζνα. Αφήστε που για ασφάλεια έχει προσεγγίσει και ομάδες μπράβων και υπόσχεται χιλιάρικα για συνοδεία της εκάστοτε κοπέλας στο Ντουμπάι.

Το κορίτσι για το οποίο γίνεται λόγος ζούσε για μεγάλο διάστημα στην Αθήνα. Όμως οι υποχρεώσεις οι λίγες δουλειές και τα προβλήματα την υποχρέωσαν να πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Την πατρίδα της. Τη . Όσο ήταν στην Αθήνα βεβαίως είχε «βγάλει» γούστα σε σκάφη εφοπλιστών με παρέες αθλητών. Το χαρακτηριστικό της; Ξανθιά με ένα πολύ ιδιαίτερο τατουάζ.

Η επιστροφή στην γειτονιά της έκοψε τα φτερά. Και βεβαίως το εισερχόμενο από τις παρέες χρήμα. Βλέπετε στη Θεσσαλονίκη όλα μαθαίνονται…Υποχρεώθηκε να μαζευτεί, ν΄αλλάξει καριέρα και από ν΄ασχοληθεί με την ψευτοδημοσιογραφία και να ερωτευτεί, ακολουθώντας μια normal ζωή.

Όμως η της με το χρήμα και η μεγαλομανία…την οδήγησαν και πάλι στα γούστα. Γούστα που γεννήθηκαν από ένα ταξίδι στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκό. Εκεί που οι περισσότερες και καλά δυνατές παρέες της πόλης σκάνε τα Σαββατοκύριακα. Βλέπετε τα εγχώρια βουνά είναι ακριβά.

Τόσο τα καταλύματα αλλά και οι βίζiτες. Το κορίτσι είδε την αγορά και τις προοπτικές της…δημιούργησε κύκλο και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο ανέβαινε για «Σκι» και για «χαρτί». Και η υπόθεσή της; Μάλλον καρφωτή. Και το γράφω καθώς δε γίνεται στη που έχει το Σαντάσκι, την πόλη του πληρωμένου έρωτα να συλλαμβάνουν τόσο απλά μια Ελληνίδα Βίζιτα. Κάτι δεν έκανε σωστά. Κάποιον έκαψε και το κάρφωμα ήταν αναμενόμενο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι μυημένες παρέες στο κόλπο!Γιατί τρέμει κορυφαία με τη της Βίζιτας στη Βουλγαρία!!!Ξεκίνησαν τα όργανα.
Και μάλιστα παίζουν δυνατά. Πολύ δυνατά. Μπορεί το κορίτσι να συνελήφθη στη Βουλγαρία, ωστόσο με το άκουσμα της είδησης μια πολύ πετυχημένη παρουσιάστρια με πολλά στην ψυχαγωγία τρέμει στην αποκάλυψη του ονόματός της.

Βλέπετε ήταν εκείνη που προωθούσε την κοπέλα στην τηλεόραση και μάλιστα την επέλεξε να την έχει δίπλα της. Θα μου πείτε τώρα τι φταίει αυτή αν η πανελίστρια μοντέλο-δημοσιογράφος και καλά επέλεξε τη λύση του εύκολου χρήματος; Φταίει διότι εκείνη την επέλεξε, εκείνη την έβαλε δίπλα της και το κριτήριο της είναι όχι απλά λανθασμένο αλλά τραγικό.

Την ίδια ώρα που συνάδελφοί μου μπαίνουν στη λίστα απολυμένων της ΕΣΗΕΑ οι βίζιτες καπαρώνουν θεσούλες στην τηλεόραση. Έτσι είναι. Και μετά μου λέτε γιατί επέλεξα να αποχωρήσω από την τηλεόραση…

Στο θέμα μας τώρα.
Η κορυφαία παρουσιάστρια ανησυχεί πολύ. Και ξέρετε γιατί; Διότι θεωρεί πώς με την γνωστοποίηση του ονόματος θα τρωθεί η όποια καλή προσπαθεί να χτίσει τα τελευταία τρία χρόνια. Ξέρει καλά πώς παίζεται το σύστημα και προσπαθεί όπως μπορεί να διώξει απο πάνω της τον τίτλο του μέντορα της νεαράς που ανακάτεψε όλη τη showbiz με τα καμώματα της!
gossip-tv.gr

Ο σάλος με την πανελίστρια Βίζiτα…το παρελθόν της και η μεγαλομανία της!..Διαβάστε επίσης γιατί τρέμει κορυφαία παρουσιάστρια με τη σύλληψη της!!!

Tags: , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: