Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Δέκαθλο Niklas Kaul οδηγεί το ηλεκτρικό Opel

Στην ηλικία των 21 ετών, ο Niklas Kaul  δεν είναι μόνον ο νεότερος αλλά και ο πρώτος Γερμανός πρωταθλητής στην ιστορία του δεκάθλου. Τώρα ο “Αθλητής της Χρονιάς” 2019 είναι ο νέος εταίρος της Opel. Η εταιρεία του παραχώρησε το αμιγώς ηλεκτρικό Opel Corsa-e για χρήση σε προπονήσεις και αγώνες.

Από την πλευρά του, ο αθλητής θα συμμετάσχει σε διαφημιστικές εκστρατείες και σε δραστηριότητες του δικτύου διανομέων της Opel σε όλη τη Γερμανία. Ο μεγάλος στόχος για τον Kaul του χρόνου είναι μία επιτυχημένη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.


Niklas Kaul 

Οι ειδικοί παρακολουθούσαν τον Niklas Kaul για πολύ καιρό. Ωστόσο, οι φίλοι του αθλητισμού σε όλο τον κόσμο εξεπλάγησαν όταν ο μαθητής από το Mainz έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία του δεκάθλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2019 (World Athletics Championships) στη Ντόχα (Κατάρ). Επίσης είναι ο πρώτος Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ο Torsten Voss είχε ήδη κερδίσει τον τίτλο του ‘βασιλιά’ των αθλητών το 1987 για την τότε Ανατολική Γερμανία (GDR).

Το ιστορικό αθλητικών επιδόσεων του Niklas Kaul με μια ματιά: Παγκόσμιος Πρωταθλητής U20 2016, Ευρωπαίος Πρωταθλητής U20 2017 με νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ U20, Νικητής Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U23 2019 – ο τελευταίος ‘junior’ τίτλος πριν τη συναρπαστική κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

«Παγκόσμιος πρωταθλητής – αυτό είναι το όνειρο κάθε αθλητή σε όλες τις προπονητικές φάσεις» δήλωσε ο Niklas Kaul. «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για μένα στη Ντόχα  το 2019, και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό το επίτευγμα. Τώρα ήρθε η ώρα να επικεντρωθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ασφαλώς θα ήθελα πολύ να ξεκινήσω φέτος το καλοκαίρι, αλλά δεν υπήρχε άλλη λύση από την αναβολή μέχρι του χρόνου. Θα αξιοποιήσω το χρόνο όσο μπορώ καλύτερα μέχρι τότε και είμαι ευτυχής που βρήκα έναν εταίρο στο πρόσωπο της Opel που θα προσφέρει σε μένα και την ομάδα μου μεγάλη στήριξη εν όψει της προετοιμασίας για το Τόκιο.»

 

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Δέκαθλο Niklas Kaul οδηγεί το ηλεκτρικό Opel gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: