Ο Μασκ σκοπεύει να ξαναβάλει το Twitter στο χρηματιστήριο

Τρόπους για να χρηματοδοτήσει την εξαγορά αναζητεί ο μεγιστάνας — Ανοιχτό το ενδεχόμενο και για χρέωση της χρήσης, αλλά όχι από τους απλούς χρήστες

Τα σχέδια του για το Twitter αποκάλυψε σε επενδυτές ο Ελον Μασκ, ο οποίος έχει υποβάλει πρότασης εξαγοράς του κοινωνικού δικτύου για 44 δισ. δολάρια, η οποία έχει γίνει δεκτή από το ΔΣ της εταιρείας.

Η Wall Street Journal αποκάλυψε ότι ο Μασκ σχεδιάζει να επαναφέρει τις μετοχές του Twitter στο χρηματιστήριο τρία χρόνια μετά την εξαγορά του.

Το Reuters μετέδωσε από την πλευρά του ότι ο Μασκ αναζητεί τρόπους για τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση για την εξαγορά της εταιρείας, δεσμεύοντας όσο το δυνατόν μικρότερο τμήμα από την δική του περιουσία που ξεπερνά τα 240 δισ δολάρια, όπως την υπολογίζει το Forbes. Η περιουσία του Μασκ συνδέεται στο μεγαλύτερο μέρος της με μετοχές της Tesla Inc, μέρος των οποίων πούλησε προ ημερών.

Το ποσό που έχει δεσμευτεί να καταβάλει ο Μασκ φτάνει τα 21 δισ. δολάρια.

Ολα αυτά είναι φυσικά υπό την αίρεση της έγκρισης από τις εποπτικές αρχές της εξαγοράς του Twitter.

Εν τω μεταξύ, σε ανάρτησή του ο Μασκ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνδρομή στους «εμπορικούς και κυβερνητικούς χρήστες». Για τους απλούς χρήστες, το Twitter θα είναι πάντα δωρεάν, είπε.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: