Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης στο «Σπίτι με το Mega» (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 22:10, στο MEGA, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Οι δύο ερμηνευτές, ο καθένας με τη δική του επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική, έρχονται στο «Σπίτι με το MEGA» με τη ζωντάνια και το κέφι που τους χαρακτηρίζει, σε μια ξεσηκωτική βραδιά.
Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες με αναμφισβήτητη χημεία «παντρεύουν» την ποπ με το λαϊκό τραγούδι και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Ο Γιώργος Τσαλίκης βάζει φωτιά στην σκηνή με τον ρυθμό και την αεικίνητη σκηνική του παρουσία. Ο Χρήστος Μενιδιάτης μάς ταξιδεύει με την εpωτική φωνή του. Τόσο στις solo ερμηνείες τους, όσο και στα ντουέτα – έκπληξη, οι δύο τραγουδιστές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και απογειώνουν τη διάθεση.
Μεταξύ άλλων, το βράδυ του Σαββάτου θα ακούσουμε τις πολυτραγουδισμένες επιτυχίες: «Δυναμίτης», «Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας», «Αδυναμία μου», «Μόνο τα μάτια σου», «Γιατί αστέρι μου», «Οι Κυριακές», «Χαμός θα γίνει», «Με χαλάει», κ.ά.
Δίπλα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Χρήστο Μενιδιάτη θα βρεθούν εκλεκτοί καλλιτέχνες. Η Σοφία Βόσσου, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος ερμηνεύουν διαχρονικά και πολύ αγαπημένα τραγούδια.
Ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης μάς εκπλήσσει όταν εμφανίζεται στην σκηνή με την άρπα του. Special guest, η Μαριώ, η τραγουδίστρια με τη σπουδαία πορεία στο ρεμπέτικο τραγούδι. Στη βραδιά συμμετέχουν ο Βασίλης Οικονόμου και η Χρύσα Μπανδέλη.
Λαμπεροί καλεσμένοι συμπληρώνουν την παρέα, τραγουδούν και διασκεδάζουν: Ιφιγένεια Τζόλα, Λάκης Γαβαλάς, Χριστίνα Παππά, Γωγώ Καλύβα, Ρία Τσοχαντάρη, Κάτια Ταραμπάνκο, Έλσα Τόλη, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Χατζηγεωργίου, κ.ά.
Στα highlights της εκπομπής, η Ρούλα Κορομηλά ανεβαίνει στην σκηνή και μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο ερμηνεύουν την εpωτική μπαλάντα «Άγγελέ μου, τύραννέ μου».

Μια βραδιά με παλμό, μουσική και ατελείωτο χορό έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA», το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 22:10.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: