Ο γαμπρός να φιλήσει τη νύφη, είπε η φωτογράφος. Και το παρανυφάκι υπάκουσε.

Ο γαμπρός να φιλήσει τη νύφη, είπε η φωτογράφος. Και το παρανυφάκι υπάκουσε.

Η φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου: ένα παρανυφάκι που μάλλον ένιωσε σαν νύφη και φίλησε στο στόμα τον παράγαμπρο όταν η φωτογράφος είπε «φιληθείτε»!

Όταν μία φωτογράφος γάμου είπε στο νιόπαντρο ζευγάρι «φιληθείτε», σίγουρα δεν περίμενε αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Αυτές οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου και δείχνουν ένα χαριτωμένο 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο υπάκουσε τις οδηγίες της φωτογράφου αφού ένιωσε ότι ήταν εκείνη η νύφη!

«Ήμουν το καλύτερο παρανυφάκι του κόσμου » είπε η 4χρονη!

Αυτά έγιναν σε έναν πρόσφατο γάμο στο Νόξβιλ, στο Τενεσι, όπου η φωτογράφος Leah Bullard απαθανάτισε την απίστευτα χαριτωμένη στιγμή, όπου η 4χρονη κόρη της νύφης, η μικρή Άντερσον, έκλεψε τη στιγμή της μαμάς της, φιλώντας στο στόμα τον παράγαμπρο!

Η Bullard είπε ότι το περιστατικό συνέβη ενώ το ζευγάρι έβγαζε φωτογραφίες με διάφορους συγγενείς. Κάποια στιγμή ζήτησε από τη νύφη και τον γαμπρό τη Michelle Hall και τον Anthony Palmer, να φιληθούν.

Το μικρό κορίτσι, που προφανώς ένιωθε ότι και εκείνη ήταν νύφη, υπέθεσε ότι αναφερόταν σε εκείνη και φίλησε με πάθος το αγόρι δίπλα της. Ήταν μια ξεκαρδιστική στιγμή.

Η φωτογραφία των παιδιών που φιλιούνται έγινε viral και η φωτογράφος έδωσε πολλές συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα online ΜΜΕ της Αμερικής.

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: