Νύφη μηχανικός υπολογιστών δεν έχει φίλες και κάλεσε τους κολλητούς της πριν τον γάμο

Τι θα κάνατε, αν θέλατε να κάνετε ένα μπάτσελορ πάρτι με τις φίλες σας και να βγάλετε φωτογραφίες, αλλά δεν είχατε καθόλου φίλες; Μα φυσικά, θα καλούσατε τους κολλητούς σας! Αυτό ακριβώς έκανε και η 24χρονη Ρεμπέκα από τη Βραζιλία και μπορούμε να πούμε ότι η ιδέα της ήταν εξαιρετική! «Μου ήρθε η ιδέα μια βδομάδα πριν τον γάμο. Κοίταζα μερικές φωτογραφίες από νύφες που προετοιμάζονταν μαζί με τις φίλες τους, φορώντας ρόμπες, γελώντας και πίνοντας σαμπάνιες και στεναχωρήθηκα λίγο, γιατί εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω», ανέφερε η Ρεμπέκα.

«Η φωτογράφηση είχε πολλή πλάκα. Όλοι έπιναν σφηνάκια και γελούσαν συνέχεια και πολλές φορές χρειάστηκε να σταματήσουμε για λίγο, να συνέλθουμε και να συνεχίσουμε τη φωτογράφηση.»

Η Ρεμπέκα σπούδασε μηχανικός υπολογιστών και ήταν μια από τις 4 κοπέλες σε μια τάξη 60 φοιτητών, οπότε δε μας προκαλεί έκπληξη το ότι οι περισσότεροι φίλοι της είναι αγόρια.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις φωτογραφίες. Μερικές φορές, τις κοιτάζω και γελάω μέχρι δακρύων, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έκαναν τόσο μεγάλο πάταγο», δήλωσε η Ρεμπέκα.

Viral news

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: