Νέο ροζ βίντεο στα κατεχόμενα της Κύπρου με τον αντιπρόεδρο κυβερνητικού κόμματος εν ώρα… Cyber Sex

Πραγματοποίησε την απειλή του ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ, που με το ψευδώνυμο «Deli Çavuş» (Τρελός Λοχίας) στο twitter «καίει» πολιτικούς, κατηγορώντας τους για διαφθορά

Νέο ροζ βίντεο διέρρευσε τις τελευταίες ώρες στα κατεχόμενα της Κύπρου, με φερόμενο «πρωταγωνιστή» τον αντιπρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος -και κυβερνητικό εταίρο- Τοζούν Τουναλί.

Το βίντεο, όπως και αυτό του απερχόμενου «πρωθυπουργού» Ερσάν Σανέρ, εικονίζει τον Τσουναλί ν’… αυνανίζεται στη διάρκεια βιντεοκλήσης, με γυναίκα που γδύνεται online.

Το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του καταζητούμενου αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ, με την ονομασία «Deli Çavuş» (Τρελός Λοχίας), ο οποίος με ανάρτησή στο Twitter την Τετάρτη είχε προειδοποιήσει με νέες αποκαλύψεις για ιδιαίτερες ιδιωτικές στιγμές Τ/κ πολιτικών στα κατεχόμενα

Ο Πέκερ, χαρακτηρισμένος στην Τουρκία ως «ηγέτης του οργανωμένου εγκλήματος», μέσω του προφίλ «Deli Çavuş» στο Twitter απέρριψε την κατηγορία πως είναι ένας εκβιαστής που καταστρέφει ζωές ανθρώπων, υποστηρίζοντας πως δεν έχει πρόβλημα με την ιδιωτική ζωή κανενός, αλλά δεν θέλει να χρησιμοποιούνται τα κορίτσια που διακινούν οι έμποροι ναρκωτικών και πράκτορες παράνομων στοιχημάτων. Όσον αφορά το ροζ βίντεο με τον Τουναλί αναφέρει πως δημοσιοποιήθηκε επειδή ενημερώθηκε δεν παραιτήθηκε.

Μάλιστα ο Τούρκος αρχιμαφιόζος προειδοποίησε πως θα αναρτηθούν και άλλα βίντεο τις επόμενες μέρες, με πρωταγωνιστές Τ/κ πολιτικούς, εάν «δεν απαλλαγούν από τους εμπόρους ναρκωτικών με τους οποίους συνεργάζονται» όπως έγραψε, απειλώντας πως : «θα υποστούν την οργή του ‘‘Τρελού Λοχία’’» δηλαδή του ιδίου.

Τις προηγούμενες μέρες η δημοσιοποίηση ροζ βίντεο, με πρωταγωνιστή τον απερχόμενο «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ, οδήγησε σε πολιτική κρίση στα κατεχόμενα.

Ο Πέκερ άφησε να εννοηθεί πως διαθέτει ροζ αρχεία με πολιτικούς στη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων σε πολυτελή ξενοδοχεία των κατεχομένων, όπου διακρίνονται καθαρά οι «πρωταγωνιστές» και τα όσα κάνουν.


Όπως αναφέρουν τουρκικά και Τ/κ μέσα, ο Πέκερ φέρεται να έχει στην κατοχή του είτε αυτούσιο το περιβόητο αρχείο του -λεγόμενου και «βασιλιά» του τζόγου στα κατεχόμενα- Χαλίλ Φαλιάλι, είτε αντίγραφό του. Ο Φιλιάλι, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου-καζίνου, αν και παρουσιάζεται ως φιλάνθρωπος επιχειρηματίας στα κατεχόμενα, έχει προφυλακιστεί με βαριές κατηγορίες για εκβιασμό, ξυλοδαρμό, απαγωγή κ.α.

Το τελευταίο διάστημα ο Πέκερ, που έχει αυτοεξοριστεί κυνηγημένος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με συνεχή βίντεο στο Youtube εκτοξεύει βαριές κατηγορίες εναντίον πολιτικών του κόμματος του Ερντογάν, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων μεταξύ άλλων, για συνέργεια σε φόνους και βιασμούς, εμπλοκή σε εμπόριο ναρκωτικών, κατάχρηση εξουσίας και πολλά άλλα, τα οποία έχουν απασχολήσει πρωτοσέλιδα του τουρκικού τύπου.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: