Νέο ρεκόρ επισκεπτών στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018»

Οι 25 πανελλαδικές  πρεμιέρες και τα 150 μοντέλα που βρίσκονται στη φετινή  έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος των επισκεπτών.

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου — ημέρα των εγκαινίων και το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου, ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 33.000. Η προσέλευση των επισκεπτών θυμίζει τις εποχές που η αγορά του αυτοκινήτου έκανε ρεκόρ πωλήσεων.

Το σημαντικό είναι ότι οι επισκέπτες είναι «διαβασμένοι» ξέρουν τι ζητούν και τι θα ήθελαν στο «δικό» τους αυτοκίνητο. Ενημερώνονται για τις νέες εκδόσεις των φετινών μοντέλων, την τεχνολογία τους αλλά και για τις  προωθητικές ενέργειες που εφαρμόζουν οι εταιρείες.

Ήδη οι εκπρόσωποι των εταιρειών έχουν πάρει παραγγελίες για σημαντικό αριθμό αυτοκινήτων ενώ εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα αυξηθεί ο αριθμός των παραγγελιών. Ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει να τονισθεί είναι ότι οι υποψήφιοι αγοραστές ενδιαφέρονται για τις πιο πλούσιες εκδόσεις των αυτοκινήτων που επιλέγουν.

Η αύξηση των πωλήσεων των καινούργιων αυτοκινήτων τον Οκτώβριο κατά 13% καθώς και η αύξηση του όγκου των πωλήσεων στο δεκάμηνο Ιανουάριου – Οκτωβρίου 2018 κατά 19,8 %, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των οδηγών για την απόκτηση ενός καινούργιου και ασφαλούς αυτοκινήτου, με περιορισμένους ρύπους.

Το ενδιαφέρον τους και οι γνώσεις τους έχουν εντυπωσιάσει τους εκπροσώπους των αντιπροσωπειών που έχουν μεγάλα περίπτερα στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018».

Η φετινή «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» είναι αναβαθμισμένη, έχουν προστεθεί 1500τ.μ εκθεσιακού χώρου για να φιλοξενηθούν στα 10.000 τ.μ περισσότερες εισαγωγικές αντιπροσωπείες. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Έχει εξασφαλιστεί μεγάλος χώρος για δωρεάν parking.

Το εισιτήριο είναι στα 6 ευρώ. Δωρεάν είναι η είσοδος για τα παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους (έως και 12 ετών). Για τους ανέργους και τους φοιτητές το εισιτήριο είναι 3 ευρώ.

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή 15:00 – 21:00

Σάββατο-Κυριακή 10:00 – 21:00

Νέο ρεκόρ επισκεπτών στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: