Νέες καταγγελίες για ντελιβεράδες που γεμίζουν τις πολυκατοικίες με ακαθαρσίες – Ένοικοι μιλούν για τις εμπειρίες τους

Ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά τέσσερις ακόμα καταγγελίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μετά τη χθεσινή απίστευτη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ένας ντελιβεράς γέμισε ακαθαρσίες το ασανσέρ και τη σκάλα διαμερίσματος στο οποίο παρέδωσε πίτσες. Ένοικοι πολυκατοικιών αναφέρουν τα όσα έχουν αντικρίσει από διανομείς, οι οποίοι, όπως αναφέρουν, γεμίζουν με ακαθαρσίες τους κοινόχρηστους χώρους.

Όπως αναφέρεται στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στην πρώτη καταγγελία, ένοικοι πολυκατοικίας της ίδιας περιοχής αναφέρουν πως έπεσαν θύματα διανομέα, που προέβη στην ίδια πράξη με τον χθεσινό ντελιβερά. Οι ένοικοι βρήκαν περιττώματα στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας τους, ενώ ένας καταγγέλλων να περιγράφει τις στιγμές που βίωσε.

«Το σπίτι είναι στη Νίκαια. Την προηγούμενη εβδομάδα, φεύγοντας το πρωί από το γκαράζ στο υπόγειο, ενώ έφυγα 9 η ώρα για να πάω σε μια δουλειά, είχε αφοδεύσει μεταξύ έξω από το ασανσέρ, στις αποθήκες και στο υπόγειο γκαράζ», ανέφερε ο καταγγέλλων για τον διανομέα. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Στην αρχή μιλήσαμε μεταξύ μας οι γείτονες, νομίζαμε ότι είναι από κάποιο ζώο, αλλά μετά συνειδητοποιήσαμε ότι είναι από ντελίβερι».

Ωστόσο, άλλοι καταγγέλλουν πως οι διανομείς προβαίνουν και σε άλλες πρακτικές, όταν δεν μένουν ικανοποιημένοι από τα φιλοδωρήματα. «Και στην πολυκατοικία που μένω εγώ ήταν ένας, τον οποίο τον τσάκωσα. Έριξε ροχάλα. Με το που έφυγα από την πολυκατοικία και έκλεινε το ασανσέρ, έμπαινες μέσα και είχε φτύσει», ανέφερε ένας άλλος. «Μια, δυο, τρεις, του τη φύλαξα από την κάμερα που έχω στο σπίτι και τον τσάκωσα και είπα στα παιδιά, εκεί στο μαγαζί. Βέβαια τον έδιωξαν», κατέληξε.

Σε μια τρίτη καταγγελία, ένας άλλος ανέφερε: «Είναι μόνιμα κατουρημένο το υπόγειό μας στην πολυκατοικία που καθαρίζω από ούρα και κόπρανα. Νομίζαμε ότι είναι κάποιος από την πολυκατοικία και τελικά είναι τα ντελίβερι. Οκέι σου έρχεται κάτι, πας στο υπόγειο κάτω και ουρείς και πετάς τα χαρτιά που σκουπίζεσαι;».

Ένας τέταρτος, από τα Σεπόλια, μίλησε για το περιστατικό που βίωσε ο ίδιος. «Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Συνέβη και σε εμάς, όχι με αυτόν τον τρόπο, ευτυχώς. Κάτι μύριζε, κατέβηκε κάτω στο λεβητοστάσιο, το κάνανε τουαλέτα. Καταλάβαμε ότι είναι από διανομέα. Προφανώς, έκανε την ανάγκη του, ας πούμε. Ο ιδιοκτήτης είπε ότι θα κάνει κάποιες συστάσεις. Πήγε το μυαλό του και αυτουνού κάπου».

ΕΛΛΑΔΑντελιβεραςντελιβερι
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: