Νάξος: 38χρονος αλλοδαπός ρήμαζε τουριστικά καταλύματα

Συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος — Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νάξου άσκησε δίωξη στον 38χρονο για κλοπές και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Μέσα σε 48 ώρες, από τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, διέρρηξε πέντε τουριστικά καταλύματα και ένα σπίτι στη Νάξο ένας 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος!

Ο δράστης, που είχε αρπάξει χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής και στην κατοχή του βρέθηκαν πολλά από τα κλοπιμαία), τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους νόμιμους κατόχους τους και τους αποδόθηκαν. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νάξου άσκησε δίωξη στον 38χρονο για κλοπές και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Τρεις νεαροί έκλεψαν τσαντάκι από ηλικιωμένο

Ένας 17χρονος Έλληνας αναζητείται και συνελήφθησαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας από αστυνομικούς της Ασφαλείας οι συνεργοί του, ένας 26χρονος Έλληνας και ένας 18χρονος αλλοδαπός. Οι τρεις τους έκλεψαν από έναν 67χρονο το τσαντάκι του, που είχε μέσα χρήματα, κάρτες τραπεζών και προσωπικά έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή του ανήλικου και του αποδόθηκε.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: