Να τι πρέπει να κάνετε για λαχταριστά σπιτικά μπισκότα

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης της Νέας Υόρκης, Kyle Bartone, μοιράζεται με όλους εμάς το που του δίδαξε η εμπειρία του για τα πιο νόστιμα σπιτικά κουλουράκια.

«Αφήστε τη ζύμη των μπισκότων να ‘‘ωριμάσει’’ για τουλάχιστον 24 ώρες πριν το ψήσιμο», μας λέει ο επαγγελματίας και εξηγεί:

«Φτιάξε τη ζύμη σας και αφήστε τη στο ψυγείο για 1-2 μέρες. Αυτό θα ξηράνει ελαφρώς τη ζύμη και θα αποδώσει ένα με καλύτερη γεύση και υφή».

Ο Bartone μας λέει ακόμα πως το ίδιο ακριβώς έκανε και η ίδια η «εφευρέτρια» των μπισκότων σοκολάτας Ruth Graves Wakefield ήδη από το 1938. Εκείνη άφηνε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 36 ολόκληρες ώρες…

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: