«Μobility 2023» : Δυο ηλεκτρικές πρεμιέρες για την Renault και την Dacia

Δυο πανελλήνιες πρεμιέρες έκανε το Group Renault στον προαύλιο χώρο του Golden Hall. Η πρώτη ήταν του Megane E-Tech Electric και η δεύτερη του νέου Dacia Spring Electric

Στη φετινή «Mobility 2023», το Group Renault, συμμετέχει με δύο καινούργια αυτοκίνητα. Η Renault  παρουσίασε  για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο Mégane E-Tech Electric. Είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της νέας εποχής Renault που σηματοδοτεί την απαρχή της εφαρμογής του πλάνου στρατηγικού σχεδιασμού Renaulution.

Το Renault Megane 5ης γενιάς βασίζεται στην τελείως καινούρια πλατφόρμα ηλεκτρικής αρχιτεκτονικής CMF-EV, έχει ισχύ 220 ίππους και αυτονομία έως 450 χιλιόμετρα. Η σύγχρονη δομή του του επιτρέπει βέλτιστη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, καθώς και την πιο συμμετοχική οδηγική εμπειρία της κατηγορίας.

Η Dacia παρουσίασε το νέο Spring Electric. To νέο Spring, είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia. Αποτυπώνει απόλυτα το πνεύμα της Dacia, προσφέροντας όλα όσα ζητάει ο σύγχρονος οδηγός, σε ασυναγώνιστη τιμή. Εξοπλίζεται με σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα 65 ίππων, ενώ έχει αυτονομία έως 310 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη. Διατίθεται στην πλούσια εξοπλιστική έκδοση Extreme, έχει χώρο αποσκευών 290 λίτρα, ενώ, ανάλογα την υποδομή, μπορεί να φορτίσει έως 80% σε λιγότερο από 1 ώρα.

Η «Mobility» -διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά-  θα παραμείνει ανοικτή έως τις 23 Σεπτεμβρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

«Μobility 2023» : Δυο ηλεκτρικές πρεμιέρες για την Renault και την Dacia gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: