Μηχάνημα καθαριότητας «βυθίστηκε» σε παραλιακό δρόμο της Πάτρας


Στο φαινόμενο της διάβρωσης των ακτών απέδωσε ο δήμος Πατρέων τη «βύθιση» μηχανήματος της υπηρεσίας καθαριότητας, στην περιοχή Μονοδένδρι.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια εργασιών που πραγματοποιούσε σήμερα σάρωθρο της υπηρεσίας καθαριότητας στην παραλιακή οδό του Μονοδενδρίου, υποχώρησε τμήμα του δρόμου, λόγω της διάβρωσης από τη θάλασσα, με αποτέλεσμα το μηχάνημα να «βυθιστεί».

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, ο δήμος Πατρέων έθεσε το θέμα της συντήρησης των παραλιακών δρόμων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την οποία αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, για το Μονοδένδρι «πρόκειται για έναν ακόμα δρόμο, που η Κτηματική Υπηρεσία, θεωρεί αιγιαλό και απαγορεύει κάθε παρέμβαση από τον δήμο». Μάλιστα, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση, ότι «οι παρεμβάσεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες στις παραλιακές οδούς του Ρίου, θεωρήθηκαν παράνομες και επιβλήθηκε πρόστιμο στο δήμο».

Παράλληλα, ο δήμος καλεί την Κτηματική Υπηρεσία «ως έχουσα την ευθύνη, να λάβει όλα τα μέτρα αποτροπής ατυχημάτων, ειδάλλως να επιτρέψει την άμεση παρέμβαση της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλες τις αναγκαίες περιπτώσεις».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: