Μήπως είσαι θύμα εκμετάλλευσης;Τα 9 σημάδια που θα σου ανοίξουν τα μάτια!

1. Οι απαντήσεις του στα δικά σου γλυκά μηνύματα στο ή στο inbox δεν βοηθούν τη συζήτηση. Και αυτά είναι λέξεις όπως: «εντάξει», «έγινε», «μιλάμε».

2. Μετά το σου δείχνει με τη του σώματος ότι αποστασιοποιείται από την παρουσία σου. Το ξέρεις ότι μετά το αν σε θέλει θα σε πάρει αγκαλιά και θασε χαϊδέψει. Αν δεν το κάνει συναισθηματικά δεν είναι δικό σου.Τόσο απλά. Φύγε.

3. Δεν δείχνει και τόσο χαρούμενος που πληρώνει εκείνος τα ποτά και τα φαγητά που παραγγέλνετε στις κοινές σας εξόδους. Μπορεί να διανύουμε το 2014, αλλά ένας άντρας που αγαπάει/θέλει/νοιάζεται για μία γυναίκα θέλει να της προσφέρει ότι μπορεί. Και τα ποτά είναι το λιγότερο.

4. Δεν τον ενδιαφέρει που τον έπιασες να κοιτάει κάποια άλλη γυναίκα στο δρόμο, στο σινεμά, στο εστιατόριο. Κάθε straight άντρας τσεκάρει την γοητευτική γυναίκα του χώρου. Αν, όμως, προσπαθεί αν γίνει διακριτικός και περιορίζεται στη μία φορά τότε σέβεται την παρουσία σου.

5. Δεν θυμάται λεπτομέρειες από τα προηγούμενα ραντεβού σας. Οι άντρες συνήθως δεν θυμούνται όλες τις γλυκές λεπτομέρειες που εσύ θυμάσαι. Αν σε θέλει, όμως, ο εγκέφαλος του θα συγκρατήσει λεπτομέρειες για το τι φοράς, για το τι σου αρέσει και θα στα αναφέρει στην επόμενη συνάντησή σας για να σε εντυπωσιάσει.

6. Δεν έχει σκεφτεί να σε προσκαλέσει να γνωρίσεις τους φίλους του. Αν έχεις αναγκαστεί να το προτείνεις εσύ και η απάντησή του ήταν:»μμμ, θα δούμε» τότε έχεις πρόβλημα. Οι άντρες πάντα θέλουν να δείχνουν το όμορφο, κορίτσι που έχουν και όχι να το κρύβουν. Άρα, δεν σε βλέπει σαν κορίτσι του.

7. Έχετε χωρίσει, αλλά εξακολουθεί να σου στέλνει μηνύματα το βράδυ. Μην τον δεχτείς πίσω. Δεν σημαίνει ότι σε σκέφτεται μέσα στο βράδυ. Σημαίνει ότι θέλει να κάνετε σeξ. Οι άντρες μπορούν να κάνουν σeξ ακόμα και με γυναίκες που δεν τρελαίνονται και πολύ.

8. Επισημαίνει τα ελαττώματα σου, ακόμα και αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει το επίπεδο της οικειότητας ή της σας. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί θέλει να μειώσει την αυτοπεποίθησή σου ώστε να πεις πιο γρήγορα «ναι» στο να κοιμηθείτε μαζί.

9. Είσαι σπίτι του και η έκφραση του δείχνει: «μμμ, ακόμα εδώ είσαι». Αν ξυπνάς το επόμενο πρωί μαζί του και εκείνος είναι έκπληκτος που δεν έφυγες μόνη σου μέσα στη νύχτα δεν κάνει για σένα. Χαίρετησέ τον για πάντα.

 

sxeseis

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: