Μίνα Αρναούτη: Το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που δεν έχει κανείς

Δείτε όλα όσα είπε η Μίνα Αρναούτη.

Στην κάμερα του Mykonos Live Tv και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε η Μίνα Αρναούτη για την καταβολή του ποσού των 11.500 ευρώ στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη. Αποκάλυψε επίσης, πως έχει στο κινητό της ένα τραγούδι του Παντελή, το οποίο δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας, καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει.

«Ήταν για αναρτήσεις που έκανα στο Facebook. Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Θα αποφασίσει το δικαστήριο. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση. Με βοήθησαν για να συγκεντρώσω τα λεφτά. Δεν δουλεύω. Με βοηθούν η μαμά μου και ο σύντροφός της», είπε αρχικά η Μίνα Αρναούτη.

Η Μίνα Αρναούτη πρόσθεσε επίσης: «Κανένας δεν ήθελε αυτό που συνέβη. Έχω να πω ότι έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν το έχει κανένας. Το έχω ηχογραφημένο, ολόκληρο. Πολλές φορές το ακούω και μου μένει και το σιγοτραγουδάω όλη μέρα, χωρίς να έχει παίξει ποτέ και πουθενά. Είναι κληρονομιά μου. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βιντεάκι και έμεινε στο κινητό. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ».

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: