MG: Πανελλαδική παρουσίαση από τον Όμιλο Συγγελίδη της φίρμας με ιστορία ενός αιώνα

Η επιστροφή της MG στην Ελλάδα, της φίρμας με ιστορία 100 ετών, είναι πλέον γεγονός. Ο Όμιλος Συγγελίδη έκανε το μεγάλο άλμα, συνεργάστηκε με την SAIC, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στο χώρο  του αυτοκινήτου και έφερε στην Ελλάδα την MG.

Η MG είναι μια εμβληματική μάρκα, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων στην ευρωπαϊκή αγορά, με 118.000 πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στην Ευρώπη, μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2023 μετά την επανεισαγωγή της στη συγκεκριμένη αγορά η οποία πραγματοποιήθηκε μόλις πριν από ένα χρόνο.

Οι κινέζοι αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για την Syngelidis Automotive Companies και η συνεργασία ξεκίνησε. Η πανελλαδική παρουσίαση έγινε στο Λαγονήσι και εκεί παρατάχθηκε ένας στόλος από οικογενειακά αυτοκίνητα με θερμικούς ή ηλεκτρικούς κινητήρες, με hatchback η SUV.

Στα λίγα χιλιόμετρα που κάναμε πήραμε μια καλή γεύση από τα MG με θερμικούς κινητήρες αλλά και το εκπληκτικό ηλεκτρικό MG. Θυμηθείτε ότι αυτό το αυτοκίνητο θα πρωταγωνιστήσει στην ευρωπαϊκή αγορά .

Πριν την οδηγική εμπειρία προηγήθηκε η παρουσίαση των μοντέλων αλλά και οι στόχοι του Ομίλου Συγγελίδη που με τις στοχευμένες επιλογές και ενέργειες προβλέπει τις εξελίξεις και τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς στην αυτοκίνηση.

Η MG Motor που με πορεία σχεδόν ενός αιώνα, έχει γράψει τις δικές της χρυσές σελίδες στην παγκόσμια ιστορία της αυτοκίνησης, έρχεται εκ νέου, με απόλυτα σύγχρονες προτάσεις στη γκάμα των μοντέλων της, να επαναπροσδιορίσει τον όρο του «Value for Money» και να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους. Ως μέλος του Ομίλου εταιρειών SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation), ενός εκ των σημαντικότερων Κατασκευαστών στην αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, η MG έχει το προνόμιο να διαθέτει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε τεχνολογικό επίπεδο, τόσο για το hardware των αυτοκινήτων της, όσο και για το software.

Η SAIC Motor είναι η 6η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, ενώ έγινε ο πρώτος Όμιλος Εταιριών αυτοκινήτου στην Κίνα, του οποίου οι ετήσιες πωλήσεις ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια οχήματα και δεν είναι καθόλου τυχαία η συνεργασία με κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες από τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και την Ευρώπη. Τα μοντέλα της MG, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των Ευρωπαίων οδηγών και προσφέρονται ως πραγματικά έξυπνα, βιώσιμα και οικονομικά, έχοντας σχεδιαστεί ανάλογα, ξεκινώντας από “λευκό χαρτί”.

Η διάθεση των νέων μοντέλων έχει αρχίσει σε κάποιες χώρες της Ευρώπης και τα σχόλια που έχουν αποσπάσει είναι έως και διθυραμβικά. Στην Ελλάδα ο όμιλος Συγγελίδη θα έχει όλα τα μοντέλα της φίρμας για να μπορέσουν οι υποψήφιοι αγοραστές να επιλέξουν το μοντέλο της αρεσκείας τους.

Ήδη το δίκτυο των επίσημων διανομέων και επισκευαστών έχει ξεκινήσει να λειτουργεί, με σημεία πώλησης και κάθετες μονάδες υποστήριξης που καλύπτουν όλη την Ελληνική επικράτεια. Σε όλα τα καταστήματα της MG, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της γκάμας με την οποία γίνεται το επαναλανσάρισμα της μάρκας στην Ελληνική αγορά. Η ποικιλία των επιλογών είναι ενδιαφέρουσα. Περιλαμβάνει συνολικά 7 προτάσεις μοντέλων και θα καλύψει ιδανικά όλες τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, είτε θέλουν να ξεκινήσουν το “ταξίδι” τους στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, είτε να επιλέξουν κάποια από τις υβριδικές ή τις εκδόσεις με τους κινητήρες βενζίνης.

Η MG “συστήνεται” στην ελληνική αγορά ξεκινώντας από το MG ZS, τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, όσο και με δύο επιλογές κινητήρων βενζίνης. Το ZS είναι ένας πραγματικά ασυναγώνιστος συνδυασμός κόστους — συνολικής αξίας, με πλούσιο εξοπλισμό από τη βασική του κιόλας έκδοση και πληρότητα σε όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούν οι αγοραστές σήμερα. Είναι ένα οικογενειακό SUV, που μόνο του έχει μια γκάμα επιλογών ικανή να προσεγγίσει ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού της Ελλάδας.

Τα MG4 και MG5, είναι οι δύο αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις της γκάμας, που κάνουν τη διαφορά προσφέροντας ασυναγώνιστη τεχνολογία και ανάλογη τιμολογιακή προσέγγιση. Το MG4 έχει εκθειαστεί από τα αυτοκινητικά μέσα της Μεγάλης Βρετανίας, που παραδοσιακά είναι μια “δύσκολη” αγορά για κάθε κατηγορία αυτοκινήτου. Αντίστοιχα, το MG5 είναι μια μεγαλύτερη πρόταση με τις ίδιες αρετές, που ενσωματώνει ακόμα περισσότερα χρηστικά στοιχεία, όπως είναι η δυνατότητα φόρτισης συσκευών από τη μπαταρία του, με την τεχνολογία “Vehicle to Load”.

Την απόλυτη απάντηση στην πολυτελή κατηγορία των premium SUV, δίνει το βενζινοκίνητο ή plug-in υβριδικό MG HS.

Το MG eHS με δυναμική εμφάνιση και ευρύχωρη καμπίνα, γεμάτη με προηγμένης τεχνολογίας και εξελιγμένα gadgets στη διάθεση των επιβατών του, είναι σχεδιασμένο για την απόλυτη άνεση στα ταξίδια. Με turbo κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων και 162 ίππους ή plug-in υβριδικό με 258 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία 52 χιλιομέτρων για να κάνει όλες τις καθημερινές διαδρομές σε συνθήκες μηδενικών ρύπων, το MG eHS είναι σχεδιασμένο να προσφέρει λύσεις σε κάθε τρόπο ζωής και κάθε ανάγκη.

Όλα τα μοντέλα της MG, καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση των 7 ετών*, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια που προσφέρεται σε καινούργιο αυτοκίνητο στην αγορά. Με αυτή την καινοτομία, η MG διασφαλίζει πως κάθε κάτοχος νέου μοντέλου MG, απολαμβάνει την πιο άνετη οδηγική εμπειρία και θα εξακολουθήσει να το κάνει για 7 ξένοιαστα χρόνια. (* 7 έτη ή 150.000 χιλιόμετρα).

Αναλυτικά οι τιμές όλων των μοντέλων

Θα οδηγήσουμε ξεχωριστά όλα τα μοντέλα της MG και θα επανέλθουμε αναλυτικά με την πρόκληση της φίρμας με τη μεγάλη ιστορία.

Per Chal

 

MG: Πανελλαδική παρουσίαση από τον Όμιλο Συγγελίδη της φίρμας με ιστορία ενός αιώνα gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: