Μετρό: Κλείνουν τρεις σταθμοί λόγω της επετείου για το Πολυτεχνείο – Διαβάστε τις ώρες

Επέτειος Πολυτεχνείου — Κίνηση στους δρόμους: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ

Μεταβολές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς θα επέλθουν σήμερα, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, και με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει από τις 15:00 και οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» από τις 16:30. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις.

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν και σε δρομολόγια των γραμμών λεωφορείων και τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΕΛΑΣ.

Κλειστή η Πατησίων και στα δύο ρεύματα, από Ιουλιανού μέχρι Πανεπιστημίου

Κλειστή παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα η οδός Πατησίων και στα δύο ρεύματα από την οδό Ιουλιανού μέχρι και την οδό Πανεπιστημίου, λόγω του εορτασμού της 48ης επετείου του Πολυτεχνείου.

Εντάσεις υπήρξαν από το πρωί στο χώρο του ιστορικού κτηρίου. Φοιτητές εμπόδισαν την διακοινοβουλευτική επιτροπή να καταθέσει στεφάνι ενώ αψιμαχίες προκλήθηκαν μεταξύ φοιτητών για να εμποδιστεί η είσοδος σε μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ λίγη ώρα πριν από την κατάθεση στεφάνου αντιπροσωπείας του κόμματος.

Το απόγευμα οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία.

Κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας θα κλείσουν σταδιακά από τις 12 το μεσημέρι..

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: