Μεγανήσι: Το γράμμα μιας 12χρονης σε μπουκάλι που έφτασε σε παραλία του νησιού

Στην παραλία Ρόκα, στο Μεγανήσι, ολοκληρώθηκε το θαλάσσιο ταξίδι ενός μπουκαλιού, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα γράμμα.

Το μικρό ταξίδι του μπουκαλιού στο Ιόνιο πέλαγος ξεκίνησε από τη Λευκάδα, με αποστολέα μια 12χρονη, ενώ παραλήπτρια έγινε η Άννα, μια Βρετανίδα η οποία έχει εγκατασταθεί στο Μεγανήσι.

Η 12χρονη είχε τοποθετήσει σε ένα πλαστικό μπουκάλι το γράμμα, στο οποίο περιέγραφε την ιστορία της: «Είμαι 12 χρονών. Γεννήθηκα στην Αλεξανδρούπολη, πέρασα τρία χρόνια από τη ζωή μου στην Ορεστιάδα, άλλα έξι στα Τρίκαλα, ένα στην Αλόννησο και τώρα δεύτερη χρονιά που βρίσκομαι στη Λευκάδα. Παίζω κιθάρα, πιάνο και μαντολίνο. Περνάω ωραία γενικά σε όποιο μέρος και να πάω, κάνω φίλους κλπ. Σε μια παραλία της Πλαγιάς. 28 Ιανουαρίου 2024».

Η ιστορία του επιστολής προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», με την παραλήπτρια του γράμματος να αναζητεί τη 12χρονη.

Τελικά, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και η 12χρονη, η οποία είχε ρίξει το μπουκάλι στη θάλασσα, έχοντας περιέργεια να δει πού θα καταλήξει.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η κ. Βάσω, μητέρα της 12χρονης, ανέφερε ότι η οικογένεια δεν περίμενε πως το παιχνίδι στην παραλία θα είχε αυτήν την εξέλιξη.

Όπως σημείωσε η μητέρα της 12χρονης, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, η οικογένεια φροντίζει να περνάει πολύ χρόνο στη φύση.

Μαθαίνοντας ότι βρέθηκε το μπουκάλι της, η 12χρονη ενθουσιάστηκε. Όπως είπε η μητέρα της, επιθυμούν να συναντήσουν στο Μεγανήσι ή στη Λευκάδα την παραλήπτρια του γράμματος.

ΕΛΛΑΔΑΜεγανησιμηνυμα σε μπουκαλι
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: