Με το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ» ποιο είναι το μέγιστο όφελος για το ηλεκτρικό FIAT 500

Ακόμα πιο προσιτό, είναι τώρα το νέο ηλεκτρικό 500 με την εφαρμογή του «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ». Το πλαίσιο του κρατικού προγράμματος περιλαμβάνει και νέα οφέλη. Για  παράδειγμα επιπλέον προστέθηκαν άλλα 1.000 ευρώ bonus για την απόσυρση του συμβατικού αυτοκινήτου.

Οι τιμές της οικογένειας του μοντέλου Fiat 500 ξεκινούν από τις 25.550 ευρώ για την έκδοση 500e (RED) με την μπαταρία των 42kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως και 460χλμ. σε αστικές συνθήκες και 320χλμ. σε μικτές συνθήκες (WLTP).

Τώρα το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Fiat προσφέρεται με ακόμη πιο συμφέρουσα τιμή. Όλες οι εκδόσεις του ηλεκτρικού 500 αξιοποιούν το μέγιστο όφελος των 8.000 ευρώ που προβλέπει το «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ», καθώς και τις δυνητικές επιπλέον παροχές του προγράμματος.

Το αμιγώς ηλεκτρικό 500 είναι το μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία του που είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις σε επίπεδο αμαξώματος (hatchback, cabrio και 3+1).

Χάρη στην έξυπνη σχεδίαση και τις προηγμένες τεχνολογίες που αξιοποιεί, κατέκτησε για την αποδοτικότητα του τη μέγιστη διάκριση στις δοκιμές του GrennNCAP, αλλά και κορυφαία αποτελέσματα στην αξιολόγηση του EuroNCAP σε επίπεδο ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της FIAT – είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Τορίνο- διαθέτει σύστημα φόρτισης με δυνατότητα έως 85kW, στοιχείο που του επιτρέπει σε κατάλληλο δίκτυο να φορτίζει (0%-80%) σε μόλις 35 λεπτά. Παράλληλα η προηγμένη αρχιτεκτονική του το έχει καταστήσει την ιδανική πλατφόρμα πάνω στην οποία ο Όμιλος Stellantis εξελίσσει ιδιαίτερα υποσχόμενες τεχνολογίες για το μέλλον της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης, όπως είναι η επαγωγική φόρτιση και η διασύνδεση με δίκτυα V2G (vehicle-to-grid). Έξυπνο, προηγμένο, πρακτικό, αλλά και προσιτό, το ηλεκτρικό 500 εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της FIAT για το μέλλον της αυτοκίνησης.

Όπως και όλα τα μοντέλα της FIAT, το ηλεκτρικό 500 καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας. Η εγγύηση για την μπαταρία έχει 8ετη ισχύ και έως 160.000χλμ.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα , «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ – Β’ ΚΥΚΛΟΣ»  στο :

https://kinoumeilektrika2.gov.gr/

 

Με το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ» ποιο είναι το μέγιστο όφελος για το ηλεκτρικό FIAT 500 gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: