«Με ήθελε για τα λεφτά μου»: 86χρονη γιαγιά χώρισε τον κατά 46 χρόνια μικρότερο σύζυγό της και τα έφτιαξε με μικρότερο

«Eίναι απατεώνας που προσποιείται τον ερωτευμένο σε ηλικιωμένες και στη συνέχεια τους αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά για να κάνει τη ζωή του»

86χρονη γιαγιά δεν χάνει την πίστη στον ερώτα και μετά το διαζύγιο που πήρε με τον κατά 46 χρόνια μικρότερο Αιγύπτιο σύζυγο της, τώρα φλερτάρει ξανά με ένα νεαρότερο ηλικιακά άνδρα. Ενώ, σε μια άλλη ιστορία γυναίκα εξηγεί εξηγεί πώς λειτουργεί μία σχέση για… τρεις.

Η Iris Jones χώρισε πρόσφατα τον 38χρονο Mohamed Ibrahim που γνώρισε στο Facebook, επειδή εκείνη τον αγάπησε, αλλά αυτός «ήταν μαζί μου για τα λεφτά. Ήθελε να του παρέχω τα πάντα».Αρχικά, ήταν απογοητευμένη, γιατί αναγκάστηκε να πάρει μια δύσκολη απόφαση, αλλά όλα άλλαξαν όταν έλαβε μήνυμα από μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με την nypost, το μήνυμα υποστήριζε ότι ο Mohamed «είναι απατεώνας που προσποιείται τον ερωτευμένο σε ηλικιωμένες και στη συνέχεια τους αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά για να κάνει τη ζωή του».

Μάλιστα, η γυναίκα που επικοινώνησε με την Iris, παρουσίασε στοιχεία που έδειχναν να μιλάει με τον πρώην σύζυγό της πριν χωρίσουν και χωρίς εκείνη να ξέρει πως είναι παντρεμένος. Έπειτα, ανέφερε ότι τον φιλοξένησε σπίτι της, αλλά εκείνος εξαφανίστηκε μια μέρα, εφόσον είχε αδειάσει την πιστωτική της.

Πλέον, η Iris Jones αναφέρει ότι θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της και έχει αρχίσει να επικοινωνεί με έναν 76χρονο που γνώρισε στο Facebook, ελπίζοντας να μην απογοητευτεί και από αυτόν τον μικρότερο σύντροφο, παρότι έχουν λιγότερη διαφορά ηλικίας.

loading…

(?)

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: