Με άρωμα γυναίκας και «Maestro» το πρώτο «Night Out» της σεζόν – Ο Θ. Ιωαννίδης συναντά την Κ. Ανδριολάτου (trailer+photo)

Διαφήμιση – Advertisement

Το «Night Out», η πιο απολαυστική και επεισοδιακή έξοδος με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 00:10, στο MEGA.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η ακαταμάχητη μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με το ταλέντο και την ομορφιά της, ανεβαίνει στην πιο παρεΐστικη ταράτσα της Αθήνας με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.
Η έξοδος ξεκινά με ποτό στο bar και την αγαπημένη ηθοποιό να μιλά για την επιτυχημένη σειρά «Maestro» του MEGA. Στον καναπέ του «Night Out» το παιχνίδι αρχίζει με τις ανατροπές και τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Οι φίλοι της νεαρής ηθοποιού θέτουν στην Κλέλια τα πιο δύσκολα ερωτήματα και την προκαλούν να απαντήσει τολμηρά και με πάθoς.
Η βραδιά συνεχίζεται με δείπνο και την καλεσμένη να μιλά για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες που έχει συναντήσει στον χώρο της υποκριτικής.
Στα decks του «Night Out», ο ευρηματικός παραγωγός Borek δίνει τον ρυθμό με τις πιο ανατρεπτικές μουσικές επιλογές και μείξεις.

Κανείς δεν βαριέται να βγει, όταν έχει κάπου τόσο ωραία να πάει!
«Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη: Πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 00:10, στο MEGA.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: