Μαρία Σάκκαρη – Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο έρωτας για το τένις τους φέρνει πιο κοντά

Έτσι ακούγεται…

Ενηλικιώνονται μέσα στα κορτ, µαθαίνουν τένις τους Ελληνες και κερδίζουν σε τηλεθέαση ακόµα και τις βραδιές των εκλογών. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη µέρα µε τη µέρα ανεβαίνουν τα σκαλιά της επιτυχίας, γνωρίζουν την αποθέωση και δοξάζουν την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της γης.

Τα δύο «µωρά» του ελληνικού τένις έχουν τόσα κοινά λες και ήταν γραφτό από τη µοίρα για να ενώσουν τις δυνάµεις τους και να γίνουν το πιο δυνατό και περισσότερο επιτυχηµένο ζευγάρι που έχει αναδείξει ποτέ ο ελληνικός αθλητισµός.

Δύο αθλητές πραγµατικοί λέοντες στα κορτ και στο ζώδιο. Ο Στέφανοςέχει γενέθλια στις 10 Αυγούστου και η Μαρία στις 25 Ιουλίου. Πολέµιοι της ήττας, γενναιόδωροι νικητές, ευάλωτοι στον πόνο. Ωριµάζουν και µεγαλώνουν µπροστά από τις κάµερες. Ερωτεύονται, δηµιουργούν και ταξιδεύουν. Νιώθουν τη µοναξιά των πολλών, επικοινωνούν µέσω Twitter και Instagram. Απολαµβάνουν τη δηµοσιότητα και τα τεράστια έσοδα από τα έπαθλα, αλλά πνίγουν τον αυθορµητισµό και τα «θέλω» στους αυστηρούς κανόνες του επαγγελµατισµού. Βρίσκουν τον τρόπο να γίνονται τα παιδιά κάθε ελληνικής οικογένειας, οι φίλοι της «διπλανής πόρτας».

Ο Στέφανος και η Μαρία είναι ένα φαινόµενο του παγκόσµιου αθλητισµού και µια µεγάλη έκπληξη για τον επαγγελµατικό ελληνικό αθλητισµό. Παιδιά µιας γενιάς που µεγάλωσαν στην πίεση της κρίσης, µέσα από δύο αθλητικές οικογένειες µε παράδοση στο τένις και ακραίες θυσίες µέχρι να αρχίσουν να απολαµβάνουν τους πρώτους καρπούς της επιτυχίας. ∆εν εφησυχάζουν. ∆εν βάζουν όρια και δεν έχουν όρια. Ροµαντικές ψυχές, ανθεκτικοί στην πίεση, εκδικητικοί µε την ήττα, δοτικοί µε τον φίλο, ευάλωτοι στο συναίσθηµα.

Η κοινή µοίρα στο τένις τούς έφερε αγκαλιά στο Hopman Cup, στο Περθ της Αυστραλίας. Οι εντυπωσιακές εµφανίσεις στις δεξιώσεις που δόθηκαν προς τιµήν τους στο Σίδνεϊ και στη Μελβούρνη αλλά και οι τρυφερές στιγµές στον ζωολογικό κήπο µαζί µε τα κοάλα τούς έφεραν πιο κοντά. «Τι αξέχαστη νύχτα» είχε γράψει στο Twitter o Τσιτσιπάς, ποστάροντας µια φωτογραφία µαζί µε τη Σάκκαρη.

Η αλληλοϋποστήριξη πριν από κάθε µάχη ήταν πλέον διάχυτη -όπως και το δέσιµο µεταξύ τους- και µέσω των social media, ενώ η κοινή τους παρουσία στα κορυφαία τουρνουά, όπως εκείνα στη Μαδρίτη, στη Ρώµη και στο Παρίσι, τους έκανε σχεδόν «αυτοκόλλητους», δίνοντας τροφή σε υποθέσεις πως πλέον δεν είναι ζευγάρι µόνο εντός των κορτ αλλά και στην προσωπική τους ζωή. Ο αµοιβαίος θαυµασµός, τα υπονοούµενα και ένα διάχυτο φλερτ µέσα από µηνύµατα θαυµασµού και «µυστικά που θα αποκαλυφθούν στο µέλλον» ποτίζουν τη φαντασία και την εικόνα µιας ωραίας και αναµενόµενης εξέλιξης δύο εφήβων µέσα από τα χρόνια της «εξαήµερης» εκδροµής.

Ερωτικά μηνύματα

Τα δύο προσωπικά µηνύµατα του Τσιτσιπά στο Twitter στις 27 Μαρτίου ήταν και το ξεκίνηµα µιας σειράς µηνυµάτων, µε τα οποία ο 20χρονος σούπερ σταρ ένιωσε την ανάγκη να µοιραστεί µε τα εκατοµµύρια των θαυµαστών του τις προσωπικές στιγµές. «Αν η καρδιά µπορούσε να σκεφτεί, θα σταµατούσε» έγραψε αρχικά εκείνη την ηµέρα. Λίγες ώρες αργότερα επανήλθε: «Ευτυχία είναι να κοιµάσαι στην πιο όµορφη αγκαλιά του κόσµου και να ξυπνάς µε τα πιο γλυκά φιλιά, ξέροντας ότι εκεί ανήκεις». ∆ύο ηµέρες αργότερα έγραψε: «Για µερικούς ανθρώπους δεν περιµένεις να βρεις χρόνο. Φτιάχνεις χρόνο» και ακόµα: «Η ψυχή που µπορεί να µιλήσει µε τα µάτια µπορεί και να φιλήσει µε το βλέµµα».

Πηγή: dailystories.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: