Loncin XWolf 1000 – Νέο ATV στα 1.000 κυβικά

Ο “Λύκος” της Loncin είναι το ισχυρότερο ATV ευρείας παραγωγής στον πλανήτη και διαθέτει χαρακτηριστικά που το καθιστούν ναυαρχίδα της κατηγορίας.

Η Loncin συνεχίζει την κατά μέτωπον επίθεση στη δημοφιλή κατηγορία των ATV με κινητήρα λίτρου και με το XWolf 1000 δείχνει το δρόμο για την κατάκτηση της κορυφής. Για το λόγο αυτό είναι εξοπλισμένο με τον πιο δυνατό κινητήρα ανεξαρτήτως κυβισμού, έναν υπερσύγχρονο υγρόψυκτο V-2 χωρητικότητας 976cc και απόδοσης 99,2 ίππων! Όσο και να ψάξει κανείς, τέτοια ιπποδύναμη δεν θα βρει! Το XWolf 1000 είναι μονόδρομος για όσους επιθυμούν το απόλυτο και δεν στέκεται μόνο στον κινητήρα για να το αποδείξει.

θέλει να ξεφύγει από τον ανταγωνισμό

Το XWolf 1000 είναι ένα διασκεδαστικό όχημα με το οποίο μπορεί κανείς να διευρύνει τα όριά του και να ανακαλύψει ανεξερεύνητες διαδρομές, παράλληλα και ένα αξιόπιστο και ακούραστο εργαλείο δουλειάς, με επιδόσεις που του επιτρέπουν να μην σταματάει σε τίποτα. Η ανεξάρτητη ρυθμιζόμενη ανάρτηση με τα διπλά αλουμινένια ψαλίδια εγγυάται άψογη οδική συμπεριφορά κάτω από κάθε συνθήκη και η δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης (4Χ4) θα βοηθήσει τον αναβάτη να φτάσει εκεί που δεν το φανταζόταν. Αρωγός στις απαιτητικές συνθήκες η ροπή του V-2 κινητήρα, όπου 101Nm από τις χαμηλές στροφές θα κάνουν την προσπέλαση οποιουδήποτε εμποδίου εύκολη υπόθεση, όπως επίσης και η ψηλά τοποθετημένη ανοξείδωτη εξάτμιση. Και όταν η οδήγηση απαιτεί διέλευση από δύσβατα σημεία, ένα ψυγείο λαδιού θα φροντίσει να κρατήσει τη θερμοκρασία του λιπαντικού στα επιθυμητά όρια. Mπροστινό διαφορικό και ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι EPS, πάντα στον στάνταρ εξοπλισμό, βρίσκονται εκεί για να κάνουν την οδήγηση ακόμα πιο εύκολη. Τέσσερα υδραυλικά δισκόφρενα με διπίστονες δαγκάνες αναλαμβάνουν το έργο της πέδησης και ισάριθμα heavy duty ελαστικά την πρόσφυση σε κάθε είδους οδόστρωμα. Στα πολύ δύσκολα, ένας στάνταρ “εργάτης” ενσωματωμένος στην ποδιά θα αναλάβει να βοηθήσει τον αναβάτη να συνεχίσει την πορεία του. Τον πλούσιο εξοπλισμό συμπληρώνουν το αρεοδυναμικό βοήθημα στο τιμόνι με τις ενσωματωμένες χούφτες, μια μεγάλη προστατευτική ποδιά πλαισίου/κινητήρα, όπως επίσης και μια ευμεγέθης έγχρωμη οθόνη με πλήρη πληροφόρηση!

Διασκέδαση ή δουλειά;

Σε κάθε περίπτωση, το XWolf 1000 θα πει ναι. Ναι στη fun to ride χρήση, ναι στην καθημερινή μετακίνηση, ναι και στην επαγγελματική χρήση. Χάρη στο μεγάλο ρεζερβουάρ των 35 λίτρων οι εξερευνήσεις απαλάσσονται από το άγχος του ανεφοδιασμού, ενώ οι τεράστιες σχάρες μπροστά και πίσω επιτρέπουν τη μεταφορά κάθε είδους φορτίου, φιλοξενώντας με ασφάλεια αντικείμενα βάρους έως και 136 κιλών! Κάτι επίσης ευχάριστο είναι η δυνατότητα του Xwolf να αναπτύσσει τελική ταχύτητα 120Km/h, κάτι που δίνει την ευκαιρία στον αναβάτη να κινηθεί γρήγορα σε ανοιχτούς δρόμους και να συντομεύει σημαντικά το χρόνο της διαδρομής. Αν υπάρχει και συνεπιβάτης ακόμα καλύτερα τα πράγματα για αυτόν, καθόσον τον περιμένουν μια αρχοντική υπερυψωμένη σέλα με πλάτη υποστήριξης και τεράστιες χειρολαβές και μαρσπιέ! Και όσον αφορά στη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, υπάρχει και μια θύρα USB στον στάνταρ εξοπλισμό!

Loncin X

Πίσω από τον τίτλο Loncin X ο μεγαλύτερος κατασκευαστής της Κίνας LONCIN INDUSTRIES LTD, γνωστός από τις μοτοσυκλέτες VOGE, λανσάρει μια σειρά ATV διάφορων κυβισμών μπαίνοντας δυναμικά σε μια κατηγορία που γνωρίζει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια. Κοινό χαρακτηριστικό τους η σκληροτράχηλη κατασκευή και η κορυφαία τεχνολογία σε μηχανικά μέρη και περιφερειακά, παράγοντες που καλούνται να κάνουν τη διαφορά με τον ανταγωνισμό.

 

 

 

Loncin XWolf 1000 — Νέο ATV στα 1.000 κυβικά gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: