Λήστεψαν ηλικιωμένο την ώρα της Ανάστασης στο Αίγιο

Οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των γειτόνων του θύματός τους και έδρασαν ανενόχλητοι

Ανενόχλητοι έδρασαν τρεις άγνωστοι κακοποιοί που εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των γειτόνων ενός ηλικιωμένου, οι οποίοι βρίσκονταν στις εκκλησίες για την Ανάσταση το βράδυ του Μ. Σαββάτου ενώ ο ίδιος ήταν μόνος και εισέβαλαν στο σπίτι του στο Αίγιο για να τον ληστέψουν.

Οι δράστες διέρρηξαν την πόρτα του σπιτιού και όρμησαν στο εσωτερικό έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες full face, αιφνιδιάζοντας τον άτυχο ένοικο που δεν κατάφερε να αντισταθεί. Αφού τον χτύπησαν, τον προειδοποίησαν ότι θα συνέχιζαν να τον γρονθοκοπούν αν δεν τους έδειχνε πού είχε κρυμμένα χρήματα, αναγκάζοντάς τον να τους δώσει το ποσό των 5.000 ευρώ που φύλαγε για ώρα ανάγκης.

Οι εισβολείς άρπαξαν και το κινητό του τηλέφωνο για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία ή συγγενείς του και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε τη ληστεία στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι ερευνούν για να εντοπίσουν τους δράστες αναζητώντας πλάνα από κάμερες της περιοχής, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: