Λαζόπουλος για Κασσελάκη: Νόμιζε θα πάρει κόμμα που μένει στη Γλυφάδα και του βγήκε Θρακομακεδόνες με πρόβατα και λύκους

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και για άλλη μια φορά όπου έκανε καυστικά σχόλια τόσο για τον Στέφανο Κασσελάκη, όσο και την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αρχικά σημείωσε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «είναι χαρισματικός, συμπαθητικός», για να προσθέσει μετά, «αλλά έχει κάνει λάθος αγορά. Αυτός πίστευε ότι θα πάρει ένα κόμμα που μένει στη Γλυφάδα και του βγήκε στους Θρακομακεδόνες που κατεβαίνουν κόσμος, λύκοι, πρόβατα. Δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται».

«Δεν τους αναγνωρίζει αυτούς. Λέει για την αριστερά αλλά δεν ξέρει τους αριστερούς. Λέει την αριστερά ως στροφή. Πας αριστερά, πας δεξιά, δεν γνωρίζω σαν τι την ξέρει» συνέχισε τον σχολιασμό του ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της εκπομπής Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε γιατί λέει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «μοιάζει σαν του λείπει μια συλλαβή», με τον Λαζόπουλο να εξηγεί:

«Ο παλιός ο Παπανδρέου μετέφραζε από τα αγγλικά στα ελληνικά και αυτό περνούσε και όλο ήταν ανάσες από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα. Ο Κασσελάκης είναι σαν έχει μια πολυσύλλαβη λέξη που δεν μπορεί να τη πει, οπότε περισσεύει μια φράση που την κάνει φινάλε και στο τέλος είναι όλα δυνατά».

Με αφορμή, τέλος, το τελευταίο επεισόδιο στις σχέσεις Κασσελάκη-Πολάκη ο Λάκης Λαζόπουλος είπε «θα φύγει και ο Πολάκης φαντάζομαι. Φεύγοντας θα μπορούσε να πάρει τον Κασσελάκη για να μην φύγει μόνος του. Δεν είναι πρόβλεψη, ούτε ευχή. Έτσι όπως έχει γίνει δεν μπορεί να παραμείνει κανένας μέσα εκεί ή μπορεί να μείνει μόνος του γιατί έχει μάθει σε μονοκατοικίες και να θέλει να μείνει μόνος του μπορεί ανετότατα».

ΕΛΛΑΔΑΛακης Λαζοπουλος
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: