Ξέρεις να φλερτάρεις; Κάνε αυτά τα κόλπα και δε θα χάσεις!

Το φλερτ είναι αυθόρμητο. Καλό είναι όμως να λάβεις μερικά πράγματα υπόψην σου πριν αρχίσεις να χαμογελάς…

Είναι ο ήλιος, είναι η , είναι το … Όπως και να το κάνεις η διάθεση αλλάζει. Ελαφραίνει. Όπως και τα . Βγαίνεις από το κουκούλι σου και γίνεσαι πεταλουδίτσα. Φοράς τα χρωματιστά σου, τα αέρινά σου και χαμογελάς. Θα πας και σε κανένα νησάκι, θα δεις και κανένα αγοράκι και θα ξεκινήσει το φλερτ. Ο προθάλαμος μιας σχέσης, ενός ή και του απόλυτου τίποτα. Ακόμα κι έτσι να είναι τα πράγματα όμως κάτι θα έχεις κερδίσει…

1. Προσεγμένη εμφάνιση. Πρέπει να είσαι όμορφη. Χωρίς καμία αμφιβολία. Άρα, επιλέγεις τον τρόπο που θέλεις να μαγνητίσεις πάνω σου τα βλέμματα. Ο ανταγωνισμός άλλωστε είναι μεγάλος. Οι γυναίκες πολλές, όμορφες, … Το ίδιο κι εσύ. Το ίδιο κι εσύ. Το ίδιο κι εσύ. Αυτοπεποίθηση τώρα! Δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα και καμία. Ακόμα κι αν θεωρείς ότι έχεις να ζηλέψεις πολλά… δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα και καμία. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και κάθε μία έχει τη γοητεία της. Άλλη τα της, άλλη το βλέμμα της, άλλη τις γάμπες της, άλλη το μπούστο της, άλλη το μυαλό της και κάποιες άλλες πάλι όλα τα παραπάνω, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Αυτές που κερδίσουν στη του φλερτ είναι εκείνες με την αυτοπεποίθηση, όχι εκείνες που είναι αντικειμενικά πιο όμορφες.
2. Να είσαι ο εαυτός σου. Αν σε εκφράζει το μίνι, φόρεσε μίνι -στο μήκος που σε εκφράζει, στο μήκος που νιώθεις. Φόρεσε σορτς. Φόρεσε μάξι φόρεμα για να κάνεις τη διαφορά. Γίνε ξανθιά, γίνε μελαχροινή. Οτιδήποτε πιστεύεις ότι σε αντιπροσωπεύει. Η μας, οι επιλογές μας, μας χαρακτηρίζουν. Άρα, η αισθητική μιλάει για εμάς πριν από εμάς. Αυτός είναι και ο τρόπος που θα κεντρίσει τα βλέμματα. Η . Άρα, μην ντύνεσαι κάτι που δεν είσαι, γιατί σε περίπτωση που το φλερτ εξελιχθεί σε σχέση, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις.
3. Να χαμογελάς. Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από μια γυναίκα ευδιάθετη, χαρούμενη, ανοιχτή στην , με χιούμορ. Οι άντρες τρελαίνονται για τις γυναίκες που γελάνε με τα αστεία τους. Νιώθουν, ανεβαίνουν…
4. Μην γίνεσαι προκλητική χωρίς λόγο. Τα κaυτά υπονοούμενα, ναι, είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να κερδίσεις το συνομιλητή σου, αλλά για λίγο: για ένα ποτό, για ένα βράδι, για έναν καφέ, για μερικά σφηνάκια. Αν το φλερτ σου το προορίζεις ή έστω εύχεσαι να γίνει κάτι πιο μόνιμο να έχεις στο μυαλό σου ότι οι άντρες κατά βάση είναι συντηρητικοί. Η πρόκληση είναι για να περνάνε την ώρα τους και για να την συζητάνε με τους φίλους τους. Τα παραπάνω τα κρατάνε για εκείνα τα κορίτσια που φλερτάρουν διακριτικά, με τα μάτια, με το χαμόγελο, με λίγα λόγια και με προσγειωμένες απόψεις.
5. Αν φλερτάρεις, γιατί έτσι θέλεις να φλερτάρεις και μόνο μην περιορίζεσαι. Απλά απόλαυσέ το. Γέλασε, χόρεψε, διασκέδασε, ανέβασε την ψυχολογία σου και γύρισε σπίτι σου χωρίς να έχεις δώσει το τηλέφωνό σου.
6. Να μυρίζεις όμορφα. Το πάντα αρέσει στα αγόρια. Και το διακριτικό . Σιχαίνονται το υπερβολικό make up. Και εδώ που τα λέμε καλοκαίρι είναι -δεν χρειάζεται. Σε έχει ομορφύνει ο ήλιος. Ίσως, και τα φλερτ.
7. Το βλέμμα πρέπει να είναι άμεσο, έντονο και κατευθείαν στα μάτια. Δηλώνει γυναίκα σίγουρη και με αυτοπεποίθηση. Μην το παρακάνεις όμως και τρομάξει. Η επιτυχία κρίνεται πάντα στη σωστή δοσολογία. Το ίδιο ισχύει και για τα αγγίγματα. Με μέτρο. Όλα με μέτρο.
8. Πρόσεχε μην μεθύσεις, γιατί εκεί είναι σαφές ότι έχεις χάσει τον έλεγχο. Του εαυτού σου αρχικά… Όταν έχουμε πιεί πολύ ωραιοποιούμε καταστάσεις και ανθρώπους που το επόμενο πρωί μπορεί ακόμα και να μας “φρικάρουν”.
9. Μην βιάζεσαι. Είναι υπέροχη η στιγμή που μέσα στο χώρο εντοπίζεις κάποιον που σου αρέσει. Κι ακόμα πιο μαγική όταν σε εντοπίζει κι εκείνος κι ανταποκρίνεται θετικά. Είναι τέλειο το παιχνίδι με τα μάτια. Μέχρι εκεί.
Έρευνες, συνεντεύξεις, ψυχολόγοι, δηλώσεις, τα πάντα… έχουν αποδείξει ότι καλό είναι να αφήνεις το πρώτο βήμα σε εκείνον. Κάνε σαφές με τη δοσολογία των βλεμμάτων ότι σου αρέσει κι άφησε τα υπόλοιπα σε εκείνον. Ασε που ο τρόπος που θα σε πλησιάσει, ο τρόπος που θα σου μιλήσει, η πρώτη ατάκα που θα πει θα είναι ένα υπέροχο δείγμα δωρεάν για να καταλάβεις περί τίνος πρόκεται.
10. Απόφυγε τις ατάκες που σχολιάζουν αρνητικά τους άντρες. Δείχνουν θυμό, δείχνουν ότι έχεις πληγωθεί στο παρθελθόν και ότι κουβαλάς απωθημένα. Αν δεν μπορείς να καταπιέσεις και σου βγαίνει αυθόρμητα, κάντο με χιούμορ και ποιος ξέρει; Οι ατάκες μπορεί να οδηγήσουν την κουβέντα σε πολύ αφροδιασιακή κόντρα ατάκας…

sxeseis

Tags: , , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: