Κρήτη: Μεθυσμένος χτύπησε τη σύζυγό του, τον γιο της και δυο αστυνομικούς!

Κυριολεκτικά… ασταμάτητος ήταν ένας μεθυσμένος 44χρονος ο οποίος προκάλεσε σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο σπίτι όπου κατοικεί με την 46χρονη σύζυγό του και τα παιδιά της από προηγούμενο γάμο στον Βόλο και, όταν έφτασαν αστυνομικοί για να τον συλλάβουν, δεν δίστασε να επιτεθεί και σε αυτούς!

Ο δράστης διαπληκτίστηκε με τη γυναίκα του και στη συνέχεια με τον 24χρονο γιο της ο οποίος παρενέβη για να υπερασπιστεί τη μητέρα του, αλλά ο 44χρονος τον χτύπησε στο πρόσωπο και απείλησε ότι θα τον σκοτώσει, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η 46χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία, όμως όταν έφτασαν στο σπίτι τρεις αστυνομικοί ο 44χρονος αντιστάθηκε και χτύπησε δύο από αυτούς στο πρόσωπο και το πόδι!

Τελικά, δεν απέφυγε τις χειροπέδες και σε βάρος του ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου άσκησε δίωξη για απειλή και εξύβριση κατά συρροή, ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, βία κατά υπαλλήλων κατά συρροή, απειλή κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, με την οποία τον παρέπεμψε να δικαστεί από του Αυτόφωρο.

Όμως, η σύζυγός του ζήτησε αναβολή για να έρθουν σε διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης, καθώς ο 44χρονος είναι αλκοολικός. Έτσι, αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να φύγει από το σπίτι και να μην πλησιάζει τη σύζυγό του και το γιο της, ενώ ορίστηκε δικάσιμος για τις 4 Ιανουαρίου για τις μηνύσεις που υπέβαλαν εναντίον του οι αστυνομικοί που τραυμάτισε.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: