Κρήτη: Ερευνούν τις διαδρομές χρήματος της «συμμορίας Κιάνου Ριβς» – Στοιχεία και για άλλα πρόσωπα

Σε εξέλιξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση απάτης σε βάρος Ηρακλειώτισσας από άνδρα που της παρουσιάστηκε… ως ο διάσημος ηθοποιός Κιάνου Ριβς.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, μέσα από τη διαδρομή των καταθέσεων και της μεταφοράς των χρημάτων που απέσπασαν οι επιτήδειοι από την γυναίκα, προκύπτουν στοιχεία και για άλλα πρόσωπα ο βαθμός εμπλοκής των οποίων διερευνάται. Μάλιστα, σύμφωνα με το Cretalive, έρευνες έγιναν το Σάββατο και σε τοπικό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος έξι ατόμων (5 Νιγηριανών και μια Ελληνίδας, 61 ετών) κατηγορουμένων για το αδίκημα της απάτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου που εξιχνίασαν την υπόθεση.

Θυμίζεται πως η 56χρονη γυναίκα νόμιζε ότι γνώρισε τον πραγματικό Κιάνου Ριβς μέσω του Instagram!

Από το καλοκαίρι του 2001 ως το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς συνομιλούσε με εκείνον που νόμιζε ότι ήταν ο διάσημος αστέρας, δίνοντας του σταδιακά διάφορα ποσά, φτάνοντας συνολικά τις 150.000 ευρώ, προκειμένου να τον διευκολύνει να αποπληρώσει τους φόρους του και σε αντάλλαγμα θα την ξεπλήρωνε από τα έσοδα της επόμενης ταινίας του!

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: