Κουλουράκια πορτοκαλιού τραγανά αφράτα !!!!

 
 Αφράτα,τραγανά Κουλουράκια Πορτοκαλιού!!!!

Υλικά:

1 ποτήρι χυμό φρέσκων πορτοκαλιών,

1 ποτήρι ζάχαρη,

1 ποτήρι σπορελαιο,

1 φακ μπεικιν .

1 βανίλια,ξύσμα 2 πορτοκαλιών,

περίπου 900 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις!

 Εκτέλεση::

Βάζουμε στην λεκανιτσα το λάδι και την ζάχαρη και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα!

Ρίχνουμε το χυμό,το ξύσμα,το μπέικιν και ανακατεύουμε!

 Ρίχνουμε πρώτα 2 ποτήρια αλεύρι και τα ανακατεύουμε με σύρμα!

Συνεχίζουμε ρίχνουμε σιγα_σιγα αλεύρι και αρχιναμε να ζυμωνουμε!

 Θέλουμε αφρατη,λεία ζύμη! Και αρχιναμε φτιάχνουμε την ζύμη κορδόνια λεπτά ίσα το καθένα!

Δίνουμε ότι σχέδιο στα κουλουράκια!

Τα βάζουμε στην λαδόκολλα στο ταψί!τα ψήνουμε στους 200 β.προθερμασμενο αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 10 λεπτά εάν τα θέλουμε μαλακά!

Και για 20 λεπτά τραγανά!

Έκανα 100 κομμάτια!

Μέτρημα υλικών ποτήρι 200 ml!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Tzeni Tsanaktsidou  ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!


Adblock test (?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: