Κόρη γνωστής τραγουδίστριας η φοιτήτρια που έκανε το πάρτι στη Θεσσαλονίκη ενώ είχε κορωνοϊό (βίντεο)

Πήγε από το Λονδίνο αεροπορικώς στη Σόφια και από εκεί οδικώς στη Θεσσαλονίκη -Έπρεπε να μείνει σε καραντίνα 14 ημερών, αλλά…

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση ότι μία κοπέλα έκανε πάρτι σε βίλα στο Πανόραμα, όντας θετική στον κορωνοϊό, χωρίς να το γνωρίζει, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού σε αρκετά άτομα.

Όπως μετέδωσε το Open, η φοιτήτρια είναι κόρη γνωστής τραγουδίστριας και σπούδαζε στο Λονδίνο.

Από την Αγγλική πρωτεύουσα πήγε αεροπορικώς στην Σόφια και από εκεί μετέβη οδικώς στην Θεσσαλονίκη. Εκεί της έγιναν συστάσεις να μείνει σε καραντίνα 14 ημερών, καθώς προέρχεται από χώρα με σοβαρό πρόβλημα στην διασπορά του κορωνοϊού, ωστόσο εκείνη δεν υπάκουσε.

Η νεαρή διοργάνωσε το πάρτι και όντας θετική στον κορωνοϊό αλλά ασυπτωματική εκείνη την περίοδο, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τον μετέδωσε χωρίς να το γνωρίζει μέχρι που άρχισε να παρουσιάζει πυρετό.

Να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει πάρα πολλοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι κι αναμένονται τα αποτελέσματα των 30 και περισσοτέρων τεστ που υποβλήθηκαν άτομα που ήταν στο πάρτι, ενώ έχουν έρθει σε επαφή μαζί και άλλα άτομα, καθώς πέρασε κάποιες μέρες στο σπίτι που έχει στην Χαλκιδική.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Open:

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πάρτι φοιτήτριας σε βίλα αποτέλεσε εστία υπερμετάδοσης κορωνοϊού (βίντεο)

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: