Κωνσταντίνος Φλώρος: Στον Έβρο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Δείτε βίντεο

Στον Έβρο βρίσκεται από χθες ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, που επισκέφθηκε σχηματισμούς και μονάδες της Περιοχής Ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού, ενώ μετείχε και σε σύσκεψη για το μεταναστευτικό αλλά και τις πυρκαγιές.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε μεταξύ άλλων τη 12η Μεραρχία Πεζικού, το Φυλάκιο Μεσημβρίας, την 289 προκεχωρημένη αποθήκη πυρομαχικών του 2ου λόγου και την 7η Μ/Κ Ταξιαρχία «ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΣ».

Παράλληλα, ενημερώθηκε για τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο σε σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή υπουργών και εκπροσώπων κρατικών υπηρεσιώνκαι φορέων.


Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Κωνσταντίνος Φλώρος επισημαίνει ότι «η αυστηρή τήρηση των διαταγών και η απαρέγκλιτη τήρηση των πρωτοκόλλων σώζει. Αυτός είναι ο κανόνας που χαρακτηρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις» και πρόσθεσε ότι η ανθεκτικότητα των υποδομών αποδείχθηκε έμπρακτα.

«Οι περίπολοι Ειδικών Δυνάμεων στους ορεινούς όγκους του Έβρου και της Ροδόπης κάνουν τη δουλειά που ξέρουν, σε αγαστή συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές και τις συναρμόδιες κρατικές υπηρεσίες:
■ ενέδρες- περίπολοι- εντοπισμός-ακινητοποίση-παράδοση στην ΕΛ.ΑΣ.

■ εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στις μικρές κι απομακρυσμένες κοινότητες.
Δεν είναι μόνοι τους!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!
Με τέτοιο προσωπικό οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν να φοβούνται τίποτα και κανέναν!

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: