Κλέφτης επέστρεψε τα κλοπιμαία όταν ο μαγαζάτορας του έστειλε στο Facebook το βίντεο από τις κάμερες

Την απόφασή του να κλέψει ένα ρολόι από κατάστημα στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη μετάνιωσε ένας τουρίστας, ο οποίος δεν υπολόγισε τη μνήμη του ιδιοκτήτη σε συνδυασμό με τις κάμερες ασφαλείας.

Ο μαγαζάτορας έψαξε τον τουρίστα στο Facebook και, αφού τον βρήκε, του έστειλε το βίντεο από τις κάμερες που τον έδειχνε να κλέβει το ρολόι. Στη συνέχεια, του ζητούσε να το επιστρέψει για να μην πάει το βίντεο στην αστυνομία. Και εκείνος το έκανε το ίδιο κιόλας βράδυ.

«Πάνω στην κουβέντα τον ρώτησα το όνομα του και λίγο αργότερα όταν είδα ότι το ρολόι έλειπε από την προθήκη αμέσως τον έψαξα στο facebook τον βρήκα και του έστειλα το βίντεο από τις κάμερες όπου φαίνεται καθαρά ότι είχε κλέψει το ρολόι με μια ευγενική παρότρυνση να το επιστρέψει ώστε να μην φτάσει το βίντεο στην αστυνομία. Το έκανε το ίδιο βράδυ, πέρασε και το άφησε στην άκρη της πόρτας του μαγαζιού. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε και τους ντετέκτιβ για το μεροκάματο μας… πως θα γίνει αλλιώς, έχουμε πολλές απώλειες από τύπους σαν και τον συγκεκριμένο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

 

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: