Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω συσσώρευσης υδάτων

Κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω συσσώρευσης υδάτων από την ισχυρή καταιγίδα στην Αθήνα — Δείτε πού έχει κίνηση τώρα

Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων  αυτή την ώρα στο ανοδικό ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών — Λαμίας.

Μποτιλιάρισμα με άκρως αυξημένη κίνηση καταγράφεται αυτή την ώρα, μεσημέρι Παρασκευής στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής, με την πρωτεύουσα να πλήττεται από σφοδρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα με καθυστερήσεις και ουρά χιλιομέτρων από αυτοκίνητα θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα στο ανοδικό ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών — Λαμίας, από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι και το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ νωρίτερα σημειώθηκε και τροχαίο ατύχημα επί της εθνικής οδού στις Τρεις Γέφυρες στο ρεύμα προς Λαμία.

Στο ρεύμα καθόδου,προς Πειραιά η κίνηση εκτείνεται από το ύψος της Κηφισιάς έως και τον Κόκκινο Μύλο.

Καθυστερήσεις 10 έως 15 λεπτών σημειώνονται, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αττική Οδό, ώρα 15:30, από τον κόμβο Ηρακλείου έως την έξοδο 8 Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Παραμένουν οι καθυστερήσεις από τον κόμβο Πεντέλης έως τον κόμβο Κηφισίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού στη συμβολή της με τη λεωφόρο Αχαρνών στο ρεύμα προς Πειραιά και στην οδό Αχαρνών στο ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Αθήνα. 

Δυσχέρεια στην κίνηση των οχημάτων καταγράφεται στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Αγ. Αναργύρων. 

LIVE η κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ

Δείτε εικόνα της κίνησης τώρα


Την ίδια ώρα, μποτιλιάρισμα με άκρως αυξημένη κίνηση καταγράφεται αυτή την ώρα, μεσημέρι Παρασκευής στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Μποτιλιάρισμα με καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα και στα δύο ρεύματα επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, όπως και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ανοδικό ρεύμα. 

Κίνηση καταγράφεται και στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα προς Κηφισιά, στο ύψος των Αμπελοκήπων. 

Κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί και στους εξής δρόμους:

-Πανεπιστημίου
-Σταδίου
-Ακαδημίας

Χαμηλές ταχύτητες και  επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, από Αλίμου έως Καλαμακίου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: