Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε όλη την Αθήνα – Live η κίνηση τώρα

Μεγάλο μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας — Πού έχει κίνηση τώρα στο κέντρο  — Τρίτη πρωί με μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής — Δείτε εικόνα της κίνησης, μέσω του χάρτη της Google

Μποτιλιάρισμα με μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρούνται για ακόμα μία ημέρα στην Αθήνα, καθώς υπάρχει αυξημένη κίνηση τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις ενθικές οδούς.

Αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί στη λεωφόρο Κηφισίας, και στα δύο ρεύματα, τμηματικά, όπως και επί της λεωφόρου Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κίνηση και μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα, στο καθοδικό από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια και στο ρεύμα προς Λαμία, από ΚΤΕΛ έως Τσούντα. 

Απροσπέλαστες λεωφόροι Αλεξάνδρας, Κατεχάκη ενώ κίνηση επίσης, θα συναντήσουν οι οδηγοί και στη λεωφόρο  Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, τμηματικά και επί της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου,  στο ανοδικό ρεύμα, από Χίλτον.


Χαοτική κίνηση αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας

Κίνηση με μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται στους εξής δρόμους:

-Σταδίου
-Β.Αμαλίας
-Πανεπιστημίου


Κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί και επί της λεωφόρου Συγγρού, στο ανοδικό ρεύμα, από Αγίων Πάντων.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, καθυστερήσεις σημειώνονται, επίσης στη Λ. Βουλιαγμένης και στην Λ.Ηλιουπόλεως.

Μποτιλιάρισμα με καθυστερήσεις θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα, και επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, από Αλίμου, ενώ χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά.

LIVE η κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ

Δείτε εικόνα της κίνησης τώρα μέσω του χάρτη της Google


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: