Κατάρ: Η Qatar Airways απαγόρευσε σε υπέρβαρη Βραζιλιάνα influencer να πετάξει – Δείτε φωτογραφίες

Ακριβά θα πληρώσουν τη ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος μιας ευτραφούς Βραζιλιάνας infuencer οι αερογραμμές Qatar Airways καθώς αρνήθηκαν να της επιτρέψουν να ταξιδέψει εξαιτίας των επιπλέον κιλών της.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Bild», η Βραζιλιάνα influencer Τζουλιάνα Νέμε, κρίθηκε από τις καταριανές αερογραμμές ως υπέρβαρη για να επιβιβαστεί, ενώ δεν έγινε δεκτό το εισιτήριο επιστροφής που είχε ήδη βγάλει για να επιστρέψει στην πατρίδα της μετά τις διακοπές της στο Λίβανο.

Όπως ισχυρίζεται η 38χρονη Βραζιλιάνα, το βάρος της ουδέποτε έπαιξε ρόλο όταν ταξίδευε αεροπορικώς. Η Νέμε, όπως σχολιάζει η «Bild», έκανε διακοπές με την οικογένειά της στον Λίβανο τον Νοέμβριο και ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα της μέσω Ντόχα με την αεροπορική εταιρεία του Κατάρ. Αλλά στη Βηρυτό δεν της επέτρεψαν να επιβιβαστεί.

View this post on Instagram

A post shared by Juliana Nehme (@juliananehme)

«Μια αεροσυνοδός από το Κατάρ τηλεφώνησε στη μητέρα μου κάνοντας check-in και της είπε ότι δεν είμαι ευπρόσδεκτη γιατί είμαι πολύ χοντρή» έγραψε η Τζουλιάνα στο Instagram, κοινοποιώντας την απαράδεκτη συμπεριφορά των καταριανών αερογραμμών στους 168 χιλιάδες ακολούθους της.

Στο γκισέ του αεροδρομίου, το προσωπικό της είπε ότι πρέπει να πληρώσει εισιτήριο για business class έναντι 3.000 ευρώ. Η ίδια είχε κλείσει εισιτήριο για οικονομική θέση, καταβάλλοντας το ποσό των χιλίων ευρώ.

Η 38χρονη Βραζιλιάνα αρνήθηκε να πληρώσει τη διαφορά και επί δύο ώρες εκλιπαρούσε τις αεροσυνοδούς να της επιτρέψουν να ταξιδέψει με το ήδη πληρωμένο εισιτήριό της, xωρίς όμως επιτυχία. Ενώ η αδερφή και ο ανιψιός της επιβιβάστηκαν και επέστρεψαν στην Βραζιλία, αυτή και η μητέρα της έμειναν συντετριμμένες στο αεροδρόμιο της Βηρυτού.

View this post on Instagram

A post shared by Juliana Nehme (@juliananehme)

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: