Κάρολος: Θέλει τον Χάρι στη στέψη του αλλά ο Ουίλιαμ έχει τις αντιρρήσεις του

Ο βασιλιάς Κάρολος σύμφωνα με δημοσίευμα της Mail on Sunday ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι να μεσολαβήσει ώστε ο Χάρι να παραστεί στη στέψη του αλλά συνάντησε τις αντιρρήσεις του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ο Κάρολος ζητάει από τον αρχιεπίσκοπο Τζάστιν Ουέλμπι να μεσολαβήσει ώστε να πετύχει μια συμφωνία ανάμεσα στους αντιμαχόμενους γιους του που θα επέτρεπε στον Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μέγκαν να παρευρεθούν στην τελετή στο Westminster Abbey τον Μάιο, λένε πηγές του παλατιού.

Οι εικασίες είναι έντονες σχετικά με το αν οι Σάσeξ θα παρευρεθούν στην στέψη του Κάρολου ειδικά μετά τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του Χάρι, Spare, νωρίτερα αυτό το μήνα, που περιείχαν μια σειρά από σφοδρές επιθέσεις σε ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο Κάρολος σκέφτεται να δώσει τη δική του τηλεοπτική συνέντευξη πριν από τη στέψη.

Ο Κάρολος φέρεται να πιστεύει ότι η απουσία του Χάρι και της Μέγκαν από τη στέψη θα αποσπούσε περισσότερο την προσοχή από ότι η παρουσία τους, οπότε είναι έτοιμος να κάνει παραχωρήσεις για να τους πείσει να παραστούν.

Ο Ουίλιαμ όπως εκφράζει τις ανησυχίες και τις αντιρρήσεις του καθώς ανησυχεί μήπως ο αδελφός του χρησιμοποιήσει την στέψη για να οργανώσει ένα «κόλπο» που θα επισκιάσει το γεγονός.

Πηγές λένε ότι θα μπορούσε να εξασφαλιστεί στον Χάρι μια θέση υψηλού προφίλ στο Αβαείο ή μια άτυπη διαβεβαίωση ότι θα μπορέσει να διατηρήσει τους τίτλους του ως κίνητρο για να παραστεί.

Οι φόβοι και οι αντιρρήσεις του Ουίλιαμ
Ωστόσο, ο Γουίλιαμ φοβάται ότι αν η επίσκεψη του Χάρι δεν είναι αυστηρά σχεδιασμένη, θα μπορούσε να κλέψει τις εντυπώσεις, για παράδειγμα, πηγαίνοντας μια βόλτα σε μια υποβαθμισμένη συνοικία του Λονδίνου με τη Μέγκαν.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: