Κάνει πρεμιέρα το MasterChef 2024 – Οι αλλαγές στους κανόνες (trailers)

Διαφήμιση – Advertisement

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο Star, είναι η μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 2024 με τους αγαπημένους μας chef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

MasterChef, το δυναμικό brand, με πολλά χρόνια επιτυχίας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, που βρίσκεται διαχρονικά ανάμεσα στα πιο δημοφιλή format παγκοσμίως και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες, ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, συνώνυμος της επιτυχίας, ο απόλυτος κυρίαρχος στο είδος του, ετοιμάζεται να κατακτήσει και πάλι την κορυφή!
Η υπέροχα συναρπαστική αναζήτηση του νέου MasterChef 2024 ξεκινά και οι τρεις chef της καρδιάς μας, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αναζητούν μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες, μαγειρική ενέργεια, ακραίες γαστρονομικές προσεγγίσεις, που θα παρουσιάσουν πιάτα με φαντασία, έμπνευση, ποιότητα, νοστιμιά! Ανάμεσά τους θα είναι ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef!

Στο MasterChef 2024, οι αλλαγές είναι πολλές και μεγάλες και ξεκινούν ήδη από τις auditions. Όλη η διαδικασία των auditions είναι διαφορετική, καθώς η προετοιμασία του πιάτου θα γίνεται ατομικά, αλλά οι παίκτες θα εμφανίζονται μπροστά στους κριτές σε δυάδες και θα μονομαχούν! Η πρώτη αλλαγή δηλαδή στο νέο, επικό MasterChef 2024 είναι οι μεγάλες μονομαχίες, όπου ένας παίκτης θα παίρνει ποδιά για την επόμενη φάση και θα περνάει απευθείας στο σπίτι του MasterChef 2024 και ο δεύτερος παίκτης θα αποχωρεί! Η διαδικασία των μονομαχιών, όμως, θα αφορά γενικά το φετινό MasterChef 2024 και θα μας καθηλώσουν!
Στο MasterChef 2024 τα έπαθλα είναι πιο σπουδαία από ποτέ!
Ο μεγάλος νικητής, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και θα ανταπεξέλθει στις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 2024, εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο του MasterChef, θα κερδίσει 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα.
Για πρώτη φορά θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000€!
Ειδικά έπαθλα θα δίνονται κατά τη διάρκεια του MasterChef 2024. Mystery Box, Τεστ Δημιουργικότητας, αλλά και τα… καθιερωμένα Awards, θα μοιράσουν φέτος, περισσότερα από 30.000€ στους νικητές!
Συνολικά πάνω από 160.000€ μόνο σε έπαθλα!
Υποψήφιοι μάγειρες, από κάθε όμορφη γωνιά της Ελλάδας, θα βρεθούν στο MasterChef 2024 για την απόλυτη μαγειρική αναμέτρηση! Ο στόχος τους είναι να παρουσιάσουν ένα αψεγάδιαστο, γευστικό και άρτια εκτελεσμένο πιάτο, που θα αναδείξει το μαγειρικό τους ταλέντο, ώστε να πείσουν τους κριτές και να είναι στην 24αδα του διαγωνισμού!

Ποιοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο διαγωνισμό του MasterChef 2024; Μόνο ένας θα είναι ο νικητής!
Ένα ακόμα αξέχαστο μαγειρικό ταξίδι γεμάτο γαστρονομικές προκλήσεις και επικές γλυκές, αλμυρές, καυτερές, gourmet μονομαχίες, ξεκινά τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 21:00!
Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef 2024!

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: