«Καλύτερα δε γίνεται»: Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου – Η πρώτη καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

«Καλύτερα δε γίνεται», με τη Ναταλία Γερμανού: Πρεμιέρα στον Alpha το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 13:50.

Χωρίς να χρειάζεται συστάσεις, με εύσημα, τηλεοπτικά χιλιόμετρα και περγαμηνές digital λατρείας, η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει στο ραντεβού που κάνει τα ΣΚ «καλύτερα». 
 
Το «Καλύτερα δε γίνεται!» έρχεται για 5η σεζόν στον Alpha, κρατώντας τα πρωτεία σε περιεχόμενο και καλεσμένους που κάθονται στον καναπέ αυτής της εκπομπής και μιλάνε για θέματα που δεν θα πουν πουθενά αλλού.
Συνεντεύξεις με ηθοποιούς και ανθρώπους της Τέχνης, άνθρωποι που μας απασχόλησαν με τη δράση τους, τα νέα της εβδομάδας, όλα είναι εδώ για να γεμίσουν τα μεσημέρια μας και να μας φέρουν πιο κοντά σε όσα είναι σημαντικά.
 
Μαζί με τη Ναταλία η ομάδα κρούσης, η παρέα της, η παρέας σας, τα πρόσωπα που αναδεικνύουν θέματα της επικαιρότητας, κάνουν ρεπορτάζ και ενισχύουν την καλή διάθεση έχοντας ο καθένας τον δικό του, διαφορετικό ρόλο: Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης.
 
Ο Βασίλης Δρυμούσης στον ρόλο του αρχισυντάκτη οργανώνει, εμψυχώνει και φροντίζει ώστε να γίνονται όλα «καλύτερα». Στη σκηνοθεσία της εκπομπής ο Κώστας Γρηγοράκης.
Στην πρεμιέρα του «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται την τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή.
«Καλύτερα δε γίνεται». Η εκπομπή που τα κάνει όλα… καλύτερα! Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50.

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: