Καλάθι του Άη Βασίλη – Γεωργιάδης: Σε κατάστημα παιχνιδιών με τον γιο του – Ο μικρός Αλκαίος κάνει δηλώσεις on camera, δείτε βίντεο

Βόλτα σε καταστήματα παιχνιδιών, στην περιοχή του Κολωνού, την παραμονή των Χριστουγέννων, έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον γιο του, Αλκαίο.

Αρχικά, ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε τη Βαρβάκειο αγορά, για έλεγχο των τιμών και των προϊόντων, τονίζοντας πως είναι ίδιες με το Πάσχα ενώ σημείωσε ότι θα «κυνηγά» τα καταστήματα, τα παιχνιδάδικα, τα κρεοπωλεία, τα σουπερμάρκετ για όσο καιρό χρειαστεί. «Αυτή είναι η δουλειά μου. Να είμαι δίπλα στον καταναλωτή, να είμαι δίπλα στον συμπολίτη που τώρα περνάει δύσκολα και πιέζεται. Άρα όσο χρειαστεί θα το κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε μαζί με τον γιο του κατάστημα γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών και αναφέρθηκε στο «καλάθι του Άη Βασίλη», το οποίο, όπως είπε, πηγαίνει πολύ καλά. «Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος αγκάλιασε το “καλάθι του Άη Βασίλη“. Ο κόσμος καταφέρνει να πάρει καλά παιχνίδια, ωραία παιχνίδια σε καλές τιμές», τόνισε ο υπουργός.

«Έχω έρθει με τον γιο μου, τον Αλκαίο. Σήμερα γυρνάμε στα παιχνιδάδικα, θα πάμε σε πολλά, να δούμε πώς πάει το καλάθι του Άη Βασίλη που έχει παιχνίδια σε πολύ χαμηλές τιμές. Πάει πολύ καλά απ’ ότι μαθαίνω», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ΕΡΤ. Ο γιος του, τον οποίο «σύστησε» στην κάμερα ο υπουργός, εξήγησε τι παιχνίδια πήρε, διαλέγοντας ένα τηλεσκόπιο και ένα «μηχανικό χέρι».

Δείτε βίντεο:


«Μόνος του ο γιος μου διάλεξε από το καλάθι του Άη Βασίλη. Στα Jumbo έχουν βάλει 100 κωδικούς, όχι 10 που είπαμε εμείς. Δέκα φορές περισσότερους, άρα να μην πούμε μπράβο; Πολλοί στην αρχή έλεγαν ότι δεν θα έχουμε επώνυμα παιχνίδια και ότι θα είναι δεύτερης διαλογής. Δεν ισχύει. Είναι όλα επώνυμα παιχνίδια, καινούργια, ωραία και σε καλές τιμές, που εβδομάδα με την εβδομάδα πέφτουν κιόλας», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Πάει πολύ καλά, οι καταναλωτές έχουν ανταποκριθεί, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έχουμε μεγάλη ποικιλία, πολύ καλή ποιότητα, εξαιρετικά χαμηλές τιμές και βοήθησε το καλάθι σε αυτό», είπε από την πλευρά της η υπεύθυνη του καταστήματος.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: