Καλαμάτα: Οικονομικές δυσκολίες φαίνεται πως οδήγησαν στην αυτοχειρία το ζευγάρι

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Καλαμάτα από τη διπλή αυτοκτονία του ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό σήμερα το πρωί σε δύσβατο μέρος της περιοχής, καθώς και οι δύο ήταν γνωστά και αγαπητά πρόσωπα μέσα από την κοινωνική τους δράση στην πόλη της Καλαμάτας.

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε φαίνεται να είναι ο λόγος που ο Γιάννης Ηλιόπουλος, από τους μεγαλύτερους εργολάβους της Καλαμάτας, έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό, στο νταμάρι της περιοχής Λεΐκων.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο εργολάβος ήταν αρκετά πιεσμένος οικονομικά τα τελευταία χρόνια και αδυνατούσε να ολοκληρώσει τα έργα που είχε αναλάβει. Το αξιοπερίεργο στο τραγικό περιστατικό είναι το γεγονός πως νεκρή βρέθηκε και η σύζυγος του 70χρονου, μια 68χρονη συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση εντόπισε τον εργολάβο σε δύσβατο σημείο και σε μεγάλο βάθος στο νταμάρι της περιοχής Λεϊκων, ενώ η σύζυγός του βρέθηκε κοντά στο χώρο όπου είχαν σταθμεύσει το αυτοκίνητό τους.

Οι αρχές εξετάζουν την εκδοχή της κοινής αυτοχειρίας αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει εγκληματική ενέργεια. Οι καταθέσεις συγγενών και φίλων ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση, όπως τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στην κοινή αυτοχειρία. Πληροφορίες θέλουν, πάντως, τον 70χρονο και την 68χρονη να έχουν αφήσει και σημείωμα, όπου εξηγούν τους λόγους, οι οποίοι τους οδήγησαν σε αυτή την τραγική απόφαση.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: